Merak uyandıran hikâyesi ve alanında yetenekli kadrosuyla seyircisini ekrana bağlayan Duy Beni dizisi bu akşam 19. yeni bölümüyle izleyciisnin karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Mevlüt giderek Ekim’e samimi duygular beslerken, Mevlüt’ten ümidi kesen Rıza Aziz’le iletişim kurar. Aziz de hemen babasıyla buluşur. Bunu duyan Leyla delirir ama Aziz’in başka bir planı olduğunu daha sonra anlayacaktır. Gaye sonunda pes eder ve gitmeye karar verir, gitmeden Ekim’e son bir ders verecektir. Duy Beni 19. bölüm olaylarını anbean takip etmek için Duy Beni canlı izle! Star canlı izle! Duy Beni dizisi canlı izle yeni bölüm! bilgileri metnimizde!

Duy Beni canlı izle! Star canlı izle! Duy Beni dizisi canlı izle yeni bölüm!

Star TV'nin sevilen dizisi Duy Beni yeni bölümde; Kanat Ekim’e Gaye’yle arasında bir şey geçmediğini anlatmak için çabalarken Gaye başının belada olduğunu söyleyerek Kanat’ların evinde kalmaya başlar. Burada ona yakınlaşmaya çalışır ama başarısız olur.

Okulun Güvenlik görevlisi Mevlüt, Ekim’in dolabına koyduğu kupayı kendi alarak Ekim’i kurtarmış gibi bir algı oluşturur. Ekim ona müteşekkirdir ve birlikte hayvan barınağına giderler. Kanat, Ekim’i kıskanır ve peşlerinden gider.

Bu sırada Melisa, Ozan’ın Ateş yüzünden okulu bıraktığını anlar. Bu günlerde bir rüya görür ve bu rüya Ozan’ın kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlamasını sağlayacaktır. Ozan’ın evinin önüne gidip aşkını itiraf eder.

Mevlüt giderek Ekim’e samimi duygular beslerken, Mevlüt’ten ümidi kesen Rıza Aziz’le iletişim kurar. Aziz de hemen babasıyla buluşur. Bunu duyan Leyla delirir ama Aziz’in başka bir planı olduğunu daha sonra anlayacaktır. Gaye sonunda pes eder ve gitmeye karar verir, gitmeden Ekim’e son bir ders verecektir.

Editör: TE Bilisim