Çöp Adam dizisinin konusu ne, hangi kitaptan uyarlandı? Çöp Adam hikâyesi gerçek mi? Bu akşam Star'da başlayan yeni dizi hakkında izleyiciler bir dizi araştırma yapıyor. Oyuncu kadrosundan eserin yazarına kadar dizide anlatılan hikâye de dahil her detay merak ediliyor. Engin Altan Düzyatan'ın ekranlara döndüğü projenin gerçek bir hayat hikâyesinden alındığı biliniyor. Bu hikâye ise Türk Psikiyatr ve Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarından birine ait. Sıra dışı akışıyla izlenme rekorları kıran Gülseren Budayıcıoğlu'nun dizilerine son dönemde eklenen Çöp Adam'ın çarşamba reyting sonuçlarını alt üst etmesi bekleniyor. Şimdiden aramalarda başı çeken Çöp Adam gerçek hikâyesi ne, hikâyesi gerçek mi? Star Çöp Adam konusu ne, hangi kitaptan uyarlama? soruları ise en merak edilen konular arasında. Peki, Çöp Adam gerçek hikâyesi ne, hikâyesi gerçek mi? Star Çöp Adam konusu ne, hangi kitaptan uyarlama? Detaylar yazımızda.

Çöp Adam gerçek hikâyesi ne, hikâyesi gerçek mi? Star Çöp Adam konusu ne, hangi kitaptan uyarlama?

Çok merak edilen Çöp Adam dizisinin konusuna göz atacak olursak, Çöp Adam, Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini anlatmaktadır.

Çöp Adam, Türk Psikiyatr ve Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir hikâyesinden uyarlanıyor. Hikayenin gerçek kahramanları ise etik kuralları çerçevesinde kamuoyuyla paylaşılmıyor.

TEHLİKELİ BİR OYUN

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Editör: TE Bilisim