AMilli Takım, EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında evinde Hırvatistan'a 2-0 kaybetti. Kovacic'in iki golüne engel olamayan Ay-Yıldızlılar, gruptaki ilk yenilgisini aldı.

İlk maçlar sonucunda grupta 3 puanla lider durumda bulunan Türkiye, bu yenilgiyle 3. sıraya geriledi. Hırvatistan ise puanını 4'e yükseltti ve aynı puana sahip Galler ile ilk iki sıraya paylaştı. Ay yıldızı ekip gruptaki üçüncü maçını 16 Haziran'da deplasmanda Letonya ile oynayacak.

Bursa'daki mücadelenin son dakikalarında tribünlerdeki bazı taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi aleyhine tezahüratlarda bulunarak TFF yönetimini istifaya davet etti.

Sosyal medyada da Kuntz'u istifaya çağırdılar

Sosyal medya üzerinden de Stefan Kuntz'a tepki gösteren bazı taraftarlar, Alman çalıştırıcıyı istifaya davet etti.

Kuntz giderse yerine kim gelecek?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un olası ayrılığı sonrası yerine düşünülen isimler arasında Sergen Yalçın ve Fatih Terim'in yer aldığı iddialar arasında. A Milli Takım'da listenin ilk sırasında şu an takım çalıştırmayan Fatih Terim ve Sergen Yalçın'ın olduğu konuşuluyor.

Beşiktaş ile 2020-2021 Süper Lig sezonunda şampiyonluğa imza atan Yalçın'ın adaylar arasında ön planda olduğu ifade ediliyor. Sergen Yalçın'ın ismi A Milli Takım Teknik direktörlüğü için daha önce de gündeme gelmişti.

Editör: TE Bilisim