Survivor 2020’de her akşam başka bir heyecan yaşanıyor. Bu akşam Berkan’ın kazandığı dokunulmazlık oyunu sonrası Barış Murat Yağcı ile Acun Ilıcalı arasında basketbol atışları yapıldı. Acun Ilıcalı ve Barış Murat Yağcı arasında gerçekleşen basketbol mücadelesinin kazanacak kişi herkes tarafından merak ediliyordu. Peki, 9 Temmuz Survivor 2020’de Acun Ilıcalı – Survivor Barış basket maçını kim kazandı? Merak edilenler haber metninde…

BASKET MAÇINDA KİM KİMİ DESTEKLEDİ?

Survivor’da Cemal Can ve Elif Acun Ilıcalı için oy kullanırken; Yasin ve Berkan Barış’ın kazanacağını düşünerek Barış için el kaldırdı.

Sırayla yapılan atışlarda, 10 olan 1. oyunu yani seti; ikinci kez 10 sayı alan 2. seti kazanacak ve üstünlük sağlayana kadar maç devam edecekti. Atışların sonunda kazanan ödüle gideceti.

9 TEMMUZ SURVİVOR 2020’DE BASKETBOL MAÇI ÖDÜLÜ NEYDİ?

Bu akşam ekranlara gelen Acun Ilıcalı ve Survivor Barış’ın basketbol mücadelesinde kazanan ve kazanandan yana oy kullanan yarışmacılar, Acun ılıcalı ile birlikte tekne turu yapma hakkı kazandı.

TV8 ekranlarında muhteşem bir mücadele! Acun Ilıcalı ilk seti 10-7 skor ile kazandı. İkinci seti ise 10-5 skor ile Barış Murat Yağcı kazandı. Eşitliğin sonunda 3. sete giden basketbol maçı mücadelesinin galibi 5-4 skor ile 3. seti de kazanarak Barış Murat Yağcı oldu!

Editör: TE Bilisim