PUBG Mobile’da yeni sezon heyecanla beklenirken düzenlenen etkinlikler son hız devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için özel bir etkinlik düzenleyen PUBG paylaştığı Havai Fişek kodlarıyla binlerce hediye dağıttı. Kalıcı giysi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel paket kazanmak isteyen oyuncular ise “PUBG mobile Cumhuriyet Bayramı kodları hangileri? PUBG Mobile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şifreleri nelerdir?” gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, PUBG mobile Cumhuriyet Bayramı kodları hangileri? PUBG Mobile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şifreleri nelerdir? Detaylar haberimizde…

PUBG MOBİLE CUMHURİYET BAYRAMI KODLARI HANGİLERİ? PUBG MOBİLE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞİFRELERİ NELERDİR?

PUBG MOBİLE CUMHURİYET BAYRAMI KODLARI

29101923 29102020 TÜRKİYE Cumhuriyet97 29101923

PUBG MOBİLE TÜRKİYE’DEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

PUBG Mobile Turnuva takımları ve tarihi açıklandı! Turnuvaya Türkiye de davet edildi

Oyun

Habere Git

PUBG Mobile Türkiye olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ateşini yakıyoruz!Bu sene Cumhuriyeti uzun soluklu yaşatmak için ödülleri bol tuttuk! Oyun içindeki görevleri tamamla ve çekiliş haklarını topla!

Oyun içi Çekilişe Katılmak için

– Etkinlik bölümünde yer alan görevleri tamamla ve Havai Fişekleri topla!

– Havai Fişekleri patlat ve çekilişte şansını dene – Ekstra çekiliş hakkı kazanmak için sosyal medyada paylaşılacak olan gizli Havai Fişek kodlarını kaçırma! Not: Her bir Havai Fişek bir katılım hakkı demektir.

Editör: TE Bilisim