Son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer Among US yeni haritası hakkında detaylar merak konusu oldu. Oyuncular tarafından büyük ilgi göre oyunun paylaşılan görselde 2 karakteri bir uzay gemisinin içerisinde görülüyor ve yeni görev için eklentiler var. Yeni haritanın ne kadar büyük olacağı ise bilinmiyor. Peki, Among US yeni harita ne zaman gelecek? İşte Among Us’a eklenecek olan yeni harita…

AMONG US YENİ HARİTA NE ZAMAN GELECEK? İŞTE AMONG US’A EKLENECEK OLAN YENİ HARİTA

The Game Awards 2020‘ye “En İyi Mobil Oyun” ve “En İyi Çok Oyunculu Oyun” kategorilerinde aday gösterilen Among Us, için yeni bir harita tanıtılacak. The Game Awards, 10 Aralık‘ta Facebook, Twitch, Twitter ve YouTube dahil olmak üzere 45 yayın platformunda ücretsiz olarak yayınlanacak.

Çıkacak olan güncellemede sadece harita olmayacağımda belirtildi ancak paylaşmış oldukları resimde sadece haritadan bilgi alabiliyoruz. Henüz 10 Aralık yani bugün detayları da paylaşacakları düşünülüyor. Fakat konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bilindiği üzere Benzeri birçok oyunun aksine üzerindeki yoğun ilgiyi hala kaybetmemiş olan oyun, yeni eklenecek olan harita ile The Game Awards 2020‘deki iddiasını gün geçtikçe güçlendirmeye devam ediyor.

Editör: TE Bilisim