2015 yılı yapımı sinema filmi olan Ali Kundilli bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Komedi severlerin merakla beklediği Al, Kundulli ile ilgili bazı bilgiler merak ediliyor. Peki, Ali Kundilli filminin konusu nedir? Ali Kundilli filminde kimler oynuyor? Ayrıntılar haberde…

Ali Kundilli; yeni projeler, icatlar üreten ve yaptığı bu icatların bir gün mutlaka keşfedileceğini bu sayede hayallerine kavuşabileceğini düşünen biridir ve film bu ismin etrafında geçer.

ALİ KUNDİLLİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ali Kundilli; yeni projeler, icatlar üreten ve yaptığı bu icatların bir gün mutlaka keşfedileceğini bu sayede hayallerine kavuşabileceğini düşünen biridir. Çocukluk arkadaşı Vedat ile aynı mahallede büyümüşlerdir. Vedat; sürekli Ali’nin yanında olan, hayallerini paylaşan en iyi arkadaşıdır.

Ali mahallenin güzel kızı İlknur’a, Vedat ise İlknur’un kız kardeşi Ayşe’ye aşıktır. İkili daima bacanak olmak istemektedir. Ancak İlknur’un babası, Ali ile İlknur’un evlenebilmesi için Ali’nin sigortalı bir işe girmesini şart koşmaktadır. Ali ise sigortalı bir işte çalışmayı reddedmektedir. Vedat’ın kına gecesinde yaşananlardan sonra tüm olaylar başka bir hale dönüşür.

ALİ KUNDİLLİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Cem Gelinoğlu

Zeynep Aktuğ

Sami Aksu

Ezgi Tombul

Emre Mutlu

Bilal Kaya

İcmal Aktuna

Editör: TE Bilisim