Sefirin Kızı son bölümde Sancar, Sahra’nın telefonuna gelen mesajı görür ve menekşe’nin tüm yalanını açığa çıkarır. Öte yandan Gediz ve Sahra arasında yaşanan yakınlaşma yeni bir aşk mı doğuyor sorularını akıllara getirdi. Sefirin Kızı son bölümdeki gelişmeleri canlı izleyemeyenler veya tekrar dizi keyfini yaşamak isteyenler için Sefirin Kızı son bölüm izle tek parça! (32. bölüm) Star TV ile Sefirin Kızı 32. bölüm kesintisiz full izleme detayları metnin devamında…

Sefirin Kızı son bölüm izle tek parça! (32. bölüm) Star TV ile Sefirin Kızı 32. bölüm kesintisiz full izle!

Sefirin Kızı Dizisi 32. bölümde neler oldu?

Sefirin Kızı Dizisi 32. bölümde, Nare ve Sancar ayrılırlar ama ikisi de kendi yaralarını sarmaya değil, birbirlerini korumaya koyulurlar.

Nare, çemberi giderek daraltan Kahraman’dan Sancar’ı korumak için Gediz’le işbirliği yapar. Nare, çok sevdiği Sancar için babasına yalvarmaya bile razı olur.

Sancar Efe ise bri taraftan Nare’yi belalardan korumaya çalışırken, bir taraftan da ailesi ve Melek onu suçlamasın diye çabalamaktadır.

Nare’yi uzaktan takip ederken iyice sıkışan Gediz’e, Gediz’in peşindeyken Sahra’ya ulaşır.

Sahra’dan şüphelenir ve Sahra’nın telefonuna Menekşe’den gelen mesajı görür. Bu sayede de nihayet Menekşe’nin oyununa ulaşır. Sancar şimdi bu gerçekle yüzleşir: bir oğlu olmayacaktır…

Her şey domino taşları gibi yıkılır ve bütün oyunlar açığa çıkarken, galibiyet ise tek bir kişinin olacak gibi görünmektedir; Kahraman’ın.

Kahraman’ın, Akın Baydar’ın cesedini ihbar etmesinin ardından olaylar nasıl bir hal alacak?

Editör: TE Bilisim