Teknik direktörlüğe Paulo Fonseca’nın gelişiyle İtalya Serie A ekibi Roma’da gözden düşen ve bu sezon sakatlık problemleriyle uğraşan Cengiz Ünder’in yeni adresi İngiltere Premier Ligi olabilir. Roma İnter’de oynayan Matteo Politano’nun peşine düşerken Cengiz de Tottenham’la dirsek temasında.

CENGİZ’İN FİYATINI BELİRLEDİLER

Cengiz Ünder’i 45-50 milyon euro gibi bir rakama bırakmaya hazırlanan Roma’nın bu satıştan gelen parayla prensipte anlaştığı Politano transferini gerçekleştireceği belirtilirken, Tottenham menajeri Jose Mourinho’nun da milli yıldızı çok istediği ifade edildi. Sezon başında Sassuolo’dan 20 milyon euro bedelle alınan, fakat Antonio Conte’nin genelde rotasyon oyuncusu olarak kullandığı Politano’nun sürekli ilk 11’de oynamak için Roma’nın yolunu tutacağı belirtiliyor.

MANU’DAN HAMLE GELEBİLİR

Diğer yandan eğer Cengiz’le bir diğer Ada temsilcisi Manchester United da yakından ilgileniyor. ManU’nun milli yıldız için sürpriz bir hamle yapması da ihtimal dahilinde. Ancak bu girişimin gerçekleşmemesi halinde Cengiz’in Londra ekibi Tottenham’a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon İnter’de 14 maçta forma giyen ancak gol ya da asist üretemeyen Politano, 4 kez İtalya Milli Takımı’na seçilirken, Cengiz Ünder ise Roma’da 10 maçta forma giyip 1 gol kaydetti.

Editör: TE Bilisim