Gelinim Mutfakta Elif geri mi dönüyor? Gelinim Mutfakta yarışmacılarınından kayınvalide Çiğdem ve Elif Gelin neden ayrıldı? Elif geri dönecek mi? soruları özellikle sosyal medyada gündem konusu oldu. Kanal D ekranlarının hafta içi her gün ilgiyle izlenen en eğlenceli yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta‘da, hazırladıkları yemeklerle hünerlerini sergileyen gelinler, kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak günün ve haftanın birincisi olarak çeyrek altının ve altın bileziklerin kazananı olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Yarışmayı ilgiyle izleyen seyirciler ise nedeni açıklanmaksızın gizemli bir şekilde Elif ve kayınvalidesi Çiğdem’in programdan ayrılması üzerine ‘Elif Gelin neden gitti?’ sorusuna cevap aramaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ise Elif Akçam Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve bu paylaşım üzerine kafalar yeniden karıştı. Gelinim Mutfakta Elif geri dönecek mi? Elif Akçam sosyal medya üzerinden neden ayrıldığıyla ilgili açıklama paylaşmıştı. Peki, Gelinim Mutfakta Elif geri mi dönecek? Elif Akçam Instagram paylaşımı kafaları karıştırdı! Gelinim Mutfakta Elif neden gitti? Detaylar haberimizde…

GELİNİM MUTFAKTA ELİF NEDEN GİTTİ, GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta Elif Gelin ve Çiğdem Kaynana’nın yarışmadan birden bire gizemli bir şekilde ayrılması takipçilerinin konuyu merakla araştırmasına neden oldu. Elif Gelin ve Çiğdem Kaynana’nın programdan ayrılması üzerine merak edilenlere Elif Akçam Instagram hesabı üzerinden yanıt verdi.

Elif Akçam, programda çalışan bir editöre neden programdan ayrıldıkları ile ilgili bir video gönderdiğini söyledi. Ancak videonun içeriği ile ilgili bilgi vermedi. İşte Gelinim Mutfakta Elif’in neden ayrıldığına ilişkin Instagram hesabından yaptığı açıklama:

ELİF GERİ Mİ DÖNECEK? INSTAGRAM PAYLAŞIMI KAFALARI KARIŞTIRDI

Yukarıdaki paylaşımı yapmasının ardından Elif Akçam dün Instagram hesabından bir hikaye paylaştı. Gelinim Mutfakta yarışmacısı Elif, paylaşımında “Çok yakında süprizlerle dönüyoruz” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım sonrası hem kendi takipçileri hem de Gelinim Mutfakta izleyicileri “Elif geri mi dönüyor” sorusunun yanıtını merak etmeye başladı. Bizler de konunun takipçisiyiz ve tüm gelişmeleri sizlere konu netleştiğinde aktaracağız… İşte Elif’in Instagram paylaşımı:

ELİF AKÇAM KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 17.hafta elenen Tuğba Ebrek’in yerine yarışmaya dahil olan Elif Akçam, Sercan Yüksel Akçam ile evlidir. Elif Akçam eşi kuyumculuk yapmaktadır. Kendisiyle ilgili henüz çok net bilgiler yok. Konuyla ilgili içeriğimiz güncellenecektir.

Elif, aslında yarışmadan işi gereği kendi isteği ile ayrılmıştı. Hatice de Elif’in yarışmadan çekilmesi üzerine elendiği hafta yeniden yarışmaya dahil olmuştu. Ancak 9 temmuz pazartesi günü yarışmaya yeniden dahil olan Elif ve kayınvalidesi Çiğdem yeniden gelinim mutfakta yarışmacısı oldu. Elif’in, “Baktım, meydan boş kalmış, gidip doldurayım.” sözleri ise hem program sunucusu Fatih Ürek’i hem de diğer yarışmacıları şaşırttı. Fakat daha sonra tekrardan yarışmadan ayrılarak sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Editör: TE Bilisim