Lise tercihleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Adana ilinde bulunan Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Spor Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Meslek liselerinden birine gitmek için hazırlık yapan öğrenciler taban puanları ve yüzdelik dilimleri araştırıyor. Öğrenciler kendi puanı ve öğrenim görmek istediği nitelikli liseler taban puanlarını dikkate alarak tercihlerini yapacak. Peki, 2020 Adana lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri nasıl? İşte Adana Lise Taban Puanları Merak edilenler haber detayında…

Adana Lise Taban Puanları! 2020 Adana lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri nasıl?

20 Haziran 2020 Cumartesi günü düzenlenen 2020 LGS sonuçları ‘meb.gov.tr’ internet sitesi üzerinden erişime açıldı. Bu yıl LGS’de, 42 farklı ilden 181 öğrenci, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Sonuçlarda kız öğrencilerin başarısı yine dikkati çekti. Kız öğrencilerin, matematik dışındaki tüm alt testlerde erkek öğrencilerden daha başarılı olduğu görüldü.

LGS sonuçları sorgulama ekranı için tıklayın!

2020 Adana lise taban puanları belli oldu mu?

Çorum lise taban puanları, tercih işlemlerinin başlaması ile birlikte belli olacak. Öğrenciler kendi puan durumlarını ve ve tercih etmek istedikleri Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Spor Lisesi, Meslek Liselerinin açıklanan puanlarını dikkate alarak tercih işlemlerini gerçekleştiriyorlar.

2020 LGS Çorum lise taban puanları henüz belli olmadı. Bunun yerine 2019 LGS taban puanları listesine göz atabilirsiniz.

2019 LGS TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim