Dünyanın en zor meslekleri arasında gösterilen Öğretmenlik mesleğinin ne kadar önemli olduğunu belirtmek için öğretmenlere özel gün adanmıştır. Dünya çapında 5 Ekim tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü, ülkemizde 5 Ekim tarihinde kutlanmaktadır. Fakat Twitter’da gündem olmasının ardından birçok kişi bu anlamlı gün için güzel sözler ve mesajlar paylaşmak istiyor. Peki, 5 Ekim Öğretmenler Günü mü? İşte DDünya Öğretmenler Günü sözleri ve mesajları burada…

 5 Ekim Öğretmenler Günü mü?

Ülkemizde Kasım ayının 24’ünde kutlanan Öğretmenler Günü, dünya çapında 5 Ekim tarihinde kutlanmaktadır.

Dünya Öğretmenler Günü sözleri ve mesajları burada

Bir nesli yetiştirerek  ailesine,topluma ve ülkesine faydalı bir birey olması için emek sarf eden çok değerli öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ’ nü kutlamak için derlediğimiz mesajlardan bir demet sunuyoruz. Öğretmenlerimizin ellerinden saygıyla öperiz… Dünyanın en tatlı öğretmeninin öğretmenler günü kutlu olsun.

Bizi aydınlık yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Öğretmen demek eli öpülesi insan demek ellerinizden öper öğretmenler gününüzü kutlarım. Anne ve babamdan sonra en güvendiğim insana öğretmenime şükranlarımı sunarım. Biricik öğretmenim canım öğretmenim iyi ki varsın iyi ki benimlesin. Öğretmenler günün kutlu olsun. Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.. İyi ki varsınız. Ellerinizden saygıyla öperim. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için canla başla çalışan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlarız. Siz bir mum ışığı bizde o mumdan yararlanan öğrencileriz. Öğretmenler günün kutlu olsun. Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimin öğretmenler gününü en içten dileklerle kutluyorum. Bugün öğretmenler günü ve bende dahil tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun. Nice yeni nesillere. Anne baba ne kadar kutsalsa Öğretmende o kadar kutsaldır. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.. Sevgiyle, şefkatle, emekle bu kutsal görevi yerine getiren öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler günün kutlu olsun! Vatan bir okulsa ilk nöbettesin, ilim denizinde hep seferdesin, kutsal mesleğinle gönüllerdesin. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Sen bahçemde tek gül, kalbimde tek cansın. Öğretmenler gününüz kutlu olsun canım öğretmenim. Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

7 Ayrı ülkeden 77 çeşit arı gelse 777 çiçeğe konsa hiçbiri sizin kadar olamaz öğretmenim. Öğretmenler gününüz kulu olsun. Yeni bir dünyanın kurulmasında yol gösterici ve ahlaklı bir neslin yetişmesinde öncü olan kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ederiz.

Editör: TE Bilisim