Geçtiğimiz sezon ATV ekranlarında fırtınalar estiren Kuruluş Osman hayranları dizinin yeni sezon bölümlerinin başlayacağı tarihi heyecanla bekliyor. Diriliş Ertuğrul’un ardından Osmanlı tarihini anlatan diziyi severek izleyen takipçiler dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunu araştırıyor. Yapımcı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından takipçilerini heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı tanıtımı ne zaman yayınlanacak? İşte Kurulu Osman’ın yeni sezon fragmanı hakkında bilgiler.

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı tanıtımı ne zaman yayınlanacak? İşte Kurulu Osman’ın yeni sezon fragmanı…

Kuruluş Osman yapımcı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kuruluş Osman 28. bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağına dair bilgi verdi.

Bozdağ açıklamasında, ‘Beklenen an geldi! #KuruluşOsman yeni sezon tanıtımı bu akşam #Atv Ana Haber ve sosyal medya hesaplarımızda!’ ifadelerine yer verdi.

Kuruluş Osman sezon finalinde neler olmuştu?

Sofia ve seçkin savaşçı birliğini saf dışı bırakan ancak yaralanan Osman Gazi, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirmek için yaptığı planla başta Sofia olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi.

Sofia’nın yardım istediği Aya Nicola’nın şövalyelerinin kılığına girerek kaleye sızmayı başaran Osman Bey ve alpleri, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirmeyi başardı.

Savaş sırasında Osman Bey de Sofia’nın cezasını kesti…

Aksiyon yüklü savaş sahneleri ile büyük beğeni toplayan ‘Kuruluş Osman’ın sezon finali, #ZaferGünü etkiketi ile sosyal medyada çok konuşulurken, Türkiye’de ve dünyada trend listesinde yer aldı.

Editör: TE Bilisim