Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor sorusu dizinin takipçilerinin en çok aradığı konulardan biri. Seyirciler Mucize Doktor Berhayat Hastanesi gerçekte var mı sorusunun yanıtını ararken, ekranlara yansıyan devasa yapı farklı mimarisiyle de oldukça dikkati çekiyor. Fox Tv’de her perşembe saat 20.00’de ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinde vatandaşın ilgisini çeken ayrıntılardan biri dizinin çekim yeri olan hastanenin nerede olduğu… Diziyi izleyen vatandaşlar ‘Mucize Doktor Berhayat Hastanesi nerede, Mucize Doktor nerede çekiliyor’ merak ediyor!.. Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal gibi ünlü isimlerin oynadığı dizide Otistik Savant Sendromu hastası ve aynı zamanda en büyük hayali cerrah olmak olan Doktor Ali Vefa’nın hikayesi kadar, dizinin çekildiği mekanlar da merak edilmekte. Çekimlerin neredeyse tamamına yakınında yer verilen ve dizide ‘Berhayat Hastanesi’ olarak tanıtılan İstanbul Anadolu Yakası’ndaki VM Medical Park Pendik Hastanesi dizinin en dikkat çeken detaylarından biri oldu. Peki, bu akşam yepyeni sürprizler ve heyecan dolu 23. bölümüyle ekranlara gelen Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor? Mucize Doktor Berhayat Hastanesi nerede, gerçekte var mı? Soruların yanıtı ve hastaneyle ilgili detaylar yazımızda!..

Mucize Doktor nerede çekiliyor? Berhayat Hastanesi nerede, gerçekte var mı?

FOX Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor; İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki Pendik ilçesinde yer alan VM Medical Park Hastanesi’nde çekilmektedir. Hastanenin adı diziye, ‘Berhayat Hastanesi’ olarak uyarlanmıştır.

Türkiye’de faaliyet gösteren sağlık grubu MLP Care Grubu’nun amiral gemisi konumundaki Medical Park Hastaneleri, 1993 yılından bu yana yurdun 16 ilinde 25 hastane ile hizmet vermektedir.

Mucize Doktor dizisinde Beliz’in babasından kendisine kalan ve üvey annesi Kıvılcım ile aralarında çekişmelere neden olan ve dizi çekimlerinin gerçekleştirildiği Berhayat Hastanesi, mimarisi ve devasa yapısıyla izleyenlerin oldukça dikkatini çekmektedir.

‘Berhayat Hastanesi’ olarak bilinen VM Medicak Park Pendik Hastanesi, 62 bin merekare genişliğe sahip kapalı alan üzerine kurulmuştur. 330 normal, 53 adet de yoğun bakım olmak üzere toplamda 383 yatak kapasitesiyle İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet vermeye devam etmektedir.

VM Medical Park Pendik Hastanesi’nin 301 araç kapasiteli 3 katlı 2 adet kapalı otopark ve 1 de açık otoparkı bulunmaktadır. Vale ücretinin 15 lira olduğu hastanenin devasa yapısı, Mucize Doktor dizisinde de takipçilerin dikkatini çekerek internette araştırmalara konu olmaktadır.

Mucize Doktor’un çekildiği ‘Berhayat Hastanesi’ adıyla tanınan VM Medical Park Pendik Hastanesi…

Mucize Doktor dizisinin çekildiği İstanbul VM Medical Park Pendik Hastanesi’nin (Berhayat Hastanesi) haritadaki yeri;

Editör: TE Bilisim