TV8 ekranlarının özellikle de koronavirüs döneminde her akşam yayınlanmasıyla büyük bir takipçi kitlesine ulaşan yarışması Survivor 2020’de heyecan sürüyor. Yarışmacılar arasında kıran kırana mücadele devam ederken izleyiciler biyografi bilgilerini ve hayat hikayelerini öğrenmek istedikleri isimleri sık sık araştırıyor. Uyumlu tavırları değişken halleriyle bilinen Nisa Bölükbaşı da en çok araştırılan isimlerden biri. Peki, Survivor Nisa kaç yaşında, nereli, kimdir ve boyu kaç? İşte Survivor Nisa’nın hayat hikayesi! Detaylar haberde.

Nisa’nın annesinden Nisa’yı şoke eden yanıt!

Temmuz’da final yapmaya hazırlanan 2020 Survivor’da yarışmacılara sunulan ödüller her geçen gün biraz daha büyüyor. Cemal Can Canseven, Nisa Bölükbaşı, Berkan Karabulut, Barış Murat Yağcı, Sercan Yıldırım, Elif Gören ve Yasin Obuz’un yarışmacı olarak kaldığı Survivor’da önceki akşam ödül oyunu oynandı. Kazanan yarışmacının SUV araç ile ödüllendirileceği gecede, yarışmacılar annelerinin kendileri hakkındaki sorulara verdikleri yanıtları tahmin etmeye çalıştı.

Nisa Bölükbaşı’nın annesinin ‘Nisa taksit mi yapar, peşin mi alır’ sorusuna verdiği ‘taksit’ yanıtı ile şoke olan Nisa, kızgınlığını uzun süre üstünden atamamıştı.

Oyunun sonunda SUV aracı kazanan isim Elif Yıldırım Gören olmuştu.

Survivor Nisa kaç yaşında, nereli, kimdir ve boyu kaç? İşte Survivor Nisa’nın hayat hikayesi!

TV8’de ekrana gelen Survivor 2020‘nin ilgi odağı olmayı başaran iddialı yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998′de Prag’da dünyaya gelmiştir. 22 yaşında ve yengeç burcudur. Nisa henüz 3 aylıkken önce annesiyle, ardından da yalnız yüzmeye başladı. 1,70 cm boy ve 60 kg ağırlığındaki Nisa Bölükbaşı’nın memleketi ise henüz net olarak bilinmemektedir.

6 yaşına geldiğinde ise Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi. Ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek mecburiyetinde kaldı.

Survivor Nisa Bölükbaşı, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa Bölükbaşı, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018 yılında mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor…

İşte Survivor Nisa’nın yaşı, boyu, kilosu ve memleketi hakkında merak edilen detaylar!

Adı Soyadı: Nisa Bölükbaşı Doğum Tarihi/Yaşı: 2 Temmuz 1998

Doğum Yeri: Prag Mesleği: Öğrenci Boy:170 cm Kilo: 60 kg Saç Rengi: Siyah Burcu: Yengeç Göz Rengi: Ela

2020 Survivor yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’nın sosyal medya hesapları;

Nisa Bölükbaşı Instagram hesabı; @nisabolukbasi

Nisa Bölükbaşı Twitter hesabı; @ BolukbasiNisa 

Editör: TE Bilisim