Koronavirüs salgını nedeniyle düşüşe geçen hisseler gelen aşı haberlerinin ardından olumlu bir hava yakalamıştı. Fakat son dönemde koronavirüs tekrardan mutasyona uğradığına dair haberlerin yayılmasının ardından makro görünümdeki iyileşmenin tekrar olumsuza döndüğü görüldü. Bugün PGSUS hissesi an itibariyle 1.seansı 69,25 TL’den ve %-5,40 deger kaybı ile tamamladı. Peki, Pegasus hisse fiyatı ne kadar, kaç TL? 2020 Pegasus hisse değeri ve yorumları…

PEGASUS HİSSE FİYATI NE KADAR, KAÇ TL? 2020 PEGASUS HİSSE DEĞERİ VE YORUMLARI

Türkiye’nin bazı ülkelerle uçuşları geçici durdurması sonrası hava yolu şirketleri sert düşüşte. Pegasus hissesi bugün itibariyle 1.seansı 69,25 TL’den ve %-5,40 deger kaybı ile tamamladı.

Jeopolitik riskleri geride bırakıyoruz… Dünya piyasalarında bir ayrışma yaşanıyor. Salgın nedeniyle artan önlemlere rağmen Avrupa borsaları yükselmeye devam ediyor. ABD hisseleri New York City Valisinin tam kapanmaya hazır olun uyarısı sonrası baskı altında. Ancak yatırımcılara alış fırsatı verecek boyutta bir düzeltme bir türlü gelmiyor. Borsa İstanbul dünyadan pozitif ayrılmaya devam ediyor.

BIST 100 haftaya %1,3 artışla yeni bir zirve yaparak başladı. Geride kalmış holding ve banka hisselerine yönelme devam ediyor. Büyümeye duyarlı ve piyasaya göre ucuz kalmış Koç grubu hisseleri yükselişte başı çekiyor. Bankalar sanayi hisselerine göre daha güçlü görünüyor. Türk lirası jeopolitik riskler yüzünden gelişmekte olan ülke paralarındaki yükselişe katılamıyor.

Editör: TE Bilisim