Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Savaşçı’nın yeni bölümünün ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Fox TV ile anlaşmasını bozan dizi başka bir kanal ile anlaşma yaptı. Farklı bir kanalda başlama kararı alan dizinin yeni sezona ilişkin detaylar ise merak konusu oldu. Kanal değiştiren dizide aynı zamanda yaprak dökümü de yaşandı. Kaan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay’ın, Yasak Elma dizisine geçiş yaptı. Peki, Savaşçı ne zaman başlayacak? Savaşçı dizisi hangi kanalda başlayacak? Detaylar haberimizde…

SAVAŞÇI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? SAVAŞÇI DİZİSİ HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Savaşçı dizisi Gümbür Gümbür geliyor! FOX TV’nin Pazar günü yayın akışımda bulunmaya Savaşçı dizisi kanal değiştirdi. FOX TV’de rekorlar kıran dizinin yeni kanalı Kanal D oldu. Savaşçı dizisi için pazar günü yayın yapılacağı söylendi. Kanal D, Savaşçı dizisinin kanal değişikliğine bir sürpriz daha ekleyerek Çok Güzel Hareketler Bunlar dizisini cumartesi gününe çekti. Dizinin Ocak ayının başlarında başlaması bekleniyor.

TAMER KARADAĞLI, ‘SAVAŞÇI’ DİZİSİNDE

‘Çocuklar Duymasın’ dizisindeki ‘Haluk’ karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. 53 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ‘Savaşçı’ dizisine katıldığını duyurdu.

Editör: TE Bilisim