Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul 37. son bölümü merakla bekleniyordu. 8 Haziran Pazartesi akşamı ekrana son yeni bölümde Ceren’in karşısına geçip Cemre’yi sevdiğini söyleyen Cenk büyük bir savaşın başlamasına neden olur Çünkü Cemre, köşkteki büyük sırrı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Zalim İstanbul izleyicileri diziyi internetten tek parça izlemek için bilgileri merak ediyor. Bu bağlamda Zalim İstanbul son bölüm tek parça full hd izlemek isteyenler Kanal D ile Zalim İstanbul kesintisiz tamamın izlemek için yayın bilgileri haberimizde…

ZALİM İSTANBUL 37. BÖLÜM ÖZETİ

Ceren, Karaçay ailesine karşı intikam yemini ediyor! Bebeğine türlü zorluklar sonunda kavuşan Ceren için olaylar durulmamaktadır. Mutluluğa kavuştuğunu düşünen Ceren için işler onun umduğu gibi gitmez. Çünkü Agah’ın bebek için planları vardır ve Ceren ile daha fazla yüz yüze gelmek istememektedir.

ZALİM İSTANBUL 37. SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Ceren’i evden apar topar atan Agah bu durumun sonuçlarına katlanacaktır. Cenk ise Ceren’i korumak namına herhangi bir hamlede bulunmaz. Öfkesini bastıramayan Ceren’in bebeği de elinden gittikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Agah ve Cenk için intikam yemini eder. Ceren neler yapacak?

Ceren’in karşısına geçip Cemre’yi sevdiğini söyleyen Cenk büyük bir savaşın başlamasına neden olur Çünkü Cemre, köşkteki büyük sırrı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Nedim, Damla ve Cenk öğrendikleri gerçek karşısında ne yapacak?

Zalim İstanbul yeni bölümleriyle Pazartesi 20.15’te Kanal D’de!

Editör: TE Bilisim