Bosch çağrı merkezi telefon numarası 444 63 33 numaralı hattır. Bu hattın aranması ile kişiler, aldıkları Bosch ürünü hakkında bilgi sahibi olabilir, Bosch ürün seçeneklerini inceleyebilir yada şikayet oluşturabilir. Çağrı merkezi  ile yapılabilecek işlemlerde müşteri temsilcisine bağlanmak için 1 rakamı tuşlanmalıdır. Bosch müşteri hizmetleri arandığında, arama talepleriniz 2 başlık altında incelenmektedir. 1’i tuşlayarak çağrı merkezine bağlanabilir, 2’yi tuşlayarak kombi konusunda destek alabilirsiniz.

Bosch Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezinden Hangi İşlemler Yapılabilir?

Bosch çağrı merkezi ile yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilir:

Müşteri temsilcisi merkezine bağlanarak ürün ya da şube görevlileri hakkında şikayette bulunmak Arıza yapan ürün ile ilgili servis işlemlerinden yararlanmak Ürün fiyatları ve ücretler ile ilgili aklınıza takılan soruları sormak Ürün garanti süresi ve garanti kapsamı hakkında bilgi sahibi olmak Hatalı ödeme ya da internet alışverişi yapmanız durumunda hatalı kart bilgisi vermeniz halinde kart bilgilerini güncellemek

Gerekli durumlarda para iadesi taleplerini iletmek Kombi bakım ve onarımı hakkında bilgi almak Kombi arızaları için teknik ekip çağırmak

Bu hizmetlerden yararlanabilmeniz için Bosch müşteri hizmetlerini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda müşteri hizmetlerinden yararlanmanın bir başka yolu, Bosch resmi internet adresinde bulunan online asistan seçeneğine tıklamaktır. Bu seçenek sayesinde ürün hakkında detay bilgiye sahip olabilir, ürün alımından önce aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Online asistan uygulamasında öncelikle otomatik telesekreter tarafından karşılanırsınız. Telesekreter, sizi n sorunuzu daha önce sınıflandırılmış seçeneklerle kıyaslar. Örneğin sorunuz kredi kartınız ile ilgili ise, ödeme seçenekleri ya da ücret iadesi sayfalarına yönlendirir. Ancak aradığınızı bu sayfalarda bulamamanız ya da telesekreterin sizin sorunuzu sınıflandıramaması durumunda canlı destek için müşteri temsilcisi ile görüşmeniz sağlanır.

Bosch Müşteri Hizmetlerinden Ürün Arızası Nasıl Bildirilir?

Bosch müşteri temsilcisini kullanarak ürün arızası bildirmek için çağrı merkezine bağlanmanız gerekmektedir. Bunun için aramanızı yapmanızın ardından 1’i tuşlayarak çağrı merkezi yetkilisi ile iletişim kurabilirsiniz. Yetkili, ürün bilgilerini, arıza şeklini ve biliyorsanız nedenini, arızanın ne zamandır sürdüğü gibi bilgileri soracaktır. Bu bilgileri vermenizin ardından arızanın garanti kapsamına alınıp alınmadığını ya da arıza için yapmanız gerekenleri öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda arıza meydana gelen ürünün tamiri sırasında yenisinin size gönderilebilmesi de mümkündür. Bu konuda yapılacak müdahale, ürüne ve arızanın niçin ortaya çıktığına göre değişiklik göstermektedir.

Bosch Müşteri Hizmetlerinden Şikayet Bildirme İşlemi Nasıl Yapılır?

Bosch müşteri hizmetlerini kullanarak şikayet bildirmek için şikayet konusunu, arama yaptıktan sonra 1’i tuşlayarak müşteri temsilcisine bildirmeniz gerekmektedir. Şikayet konusu mağaza çalışanları, ürünler ya da internet alışverişi sırasında yanlış verilmiş bir kredi kartı bilgisi olabilmektedir. Şikayet bildirdiğinizde size dönüş sağlanabilmesi için adres ve telefon bilgileriniz alınacaktır.

Bosch Müşteri Hizmetlerinden Kombi Destek Hizmeti Nasıl Alınır?

Bosch müşteri hizmetlerinden kombi konusunda destek almak için arama yaptıktan sonra 2’yi tuşlamanız gerekmektedir. Bu tuşlamanın ardından şikayetinizi bildirmek üzere bir müşteri temsilcisine bağlanırsınız. Müşteri temsilcisi, kombinin suyunun kontrolünün yapılması ya da düğme hatası gibi uzaktan talimat verilerek düzeltilebilecek konularda sizlere destek olur. Müşteri temsilcisinin talimatları ile kombiniz yeniden çalışmaya başlarsa, yetkili servisi çağırmanıza gerek kalmaz. Ancak kombiniz yine de çalışmıyorsa, yetkili servisin sizi ziyaret etmesi gerekiyor demektir. Bunun için müşteri temsilcisi, sizden müsait olduğunuz bir güne dair söz alır. Bu şekilde Bosch müşteri hizmetleri tarafından görevlendirilen yetkili servis sizi ziyaret eder ve probleminiz çözüme kavuşur.

Editör: TE Bilisim