TV8’de her akşam ekranlarda izleyicisini ağırlayan Survivor 2020’de bu sezon da heyecan dorukta. Yeni yarışmacılar, yeni parkurlar, ilgi çeken oyunlarla Survivor 2020 takipçileri heyecan dolu bir program izliyor. yarışmacıların gerçek hayattaki yaşantılarını ve kişisel bilgilerini merak eden takipçiler konuyu internetten sürekli araştırıyor. Ünlüler takımında yarışan ve Survivor’a bu sezon sonradan katılan Ezgi Hocaoğlu da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yarışmadaki diyalogları ve başarısıyla çok konuşulan Survivor Ezgi; kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği nedir, aslen nerelidir gibi sorular ve tüm detaylar merakla araştırılıyor. Peki, Ezgi Hocaoğlu kimdir, boyu kaç? Survivor Ezgi aslen nereli? Kaç yaşında olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor…

EZGİ HOCAOĞLU KİMDİR, BOYU KAÇ? SURVİVOR EZGİ ASLEN NERELİ? YAŞI MERAK EDİLİYOR

2020 Survivor yarışmacılarından biri olan Ezgi Hocaoğlu adaya sonradan gelen isimlerden Survivor Ezgi, cimnastik ile ilgilenmektedir.

Ezgi Hocaoğlu, 22 Temmuz 1995 tarihinde (22 yaşında ve yengeç burcu) İstanbul’da doğmuştur.

Acun Ilıcalı, 2020 sezonunda yarışmaya çoğunlukla cimnastik yapan isimleri dahil etti. Ezgi Hocaoğlu da bu isimlerden biri oldu.

İstanbullu Milli Cimnastikçi Ezgi Hocaoğlu, 5-16 yaş aralığındayken profesyonel olarak Artistik Cimnastik ile ilgilendi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan Pilates eğitmenliği belgesi alan Ezgi Hocaoğlu, 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni bitirdi.

2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi alan Ezgi Hocaoğlu, şimdilerde Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

Ezgi Hocaoğlu evli ve bir erkek çocuğu annesidir.

Survivor Ezgi’nin boyu kaç sorusu ve hayatı hakkında ise daha detaylı net bilgi bulunmamaktadır.

Survivor Ezgi Hocaoğlu, Millie Bobby Brown’a benzetiliyor!

Tv8 ekranlarında yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor 2020’de 14 Mart akşamı takımlara birer yeni yarışmacı daha katıldı. Ezgi Hocaoğlu’nu görenler ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown’a benzediğini iddia etti.

Editör: TE Bilisim