Komediseverlerin defalarca izlediği yapımlardan biri olan Görümce filmi bu akşam ekrana geliyor. Vizyonda olduğu dönemde büyük ilgi gören Görümce filmi bu akşam televiyon ekranlarında seyircisinin karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Görünce filmiyle ilgili detayları araştıran izleyiciler, Görümce filmi nerede çekildi? Görümce filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? sorularına internet üzerinden cevap arıyor. Ayrıntılar haberimizde…

Görümce filmi sinemadan sonra şimdi de televizyon ekranında olacak. Gelin ve görümce arasındaki ilişkileri mizahi bir dille ele alan Görümce filminin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu.

GÖRÜMCE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı filmde yerli komedilerin sevilen yüzü Gupse Özay başrolde olacak. Özay aynı zamanda filmin senaryosunu da yazdı. Televizyonların sevilen isimlerinden Eda Ece, Buğra Gülsoy, Dilşah Demir, İnci Pars gibi isimler de filmde yer alacak.

GÖRÜMCE FİLMİNİN KONUSU NE?

Yeliz erkek kardeşi Ahmet’e fazlasıyla düşkündür. Yeliz’in bu düşkünlüğü sonucu ikili birlikte yaşamaktadır. Fakat Yeliz’i kötü bir sürpriz beklemektedir, zira Ahmet bir kıza aşık olmuştur. İşler hızlı gelişir ve Amet kıza evlenme teklifi eder. Bunu duyan Yeliz’in dünyası başına yıkılır. Yeliz’in umudu, Ahmet’in şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bu kızdan da ayrılmasıdır.

GÖRÜMCE NEREDE ÇEKİLDİ?

Görümce filminin sahneleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekildi.

Editör: TE Bilisim