Gelinim Mutfakta Elif bu hafta yok mu? Elif Akçan kimdir? soruları özellikle sosyal medyada gündem oldu. Yarışmayı ilgiyle izleyen seyirciler nedeni açıklanmaksızın Elif ve kayınvalidesi Çiğdem’in pazartesi günü programda yer almaması üzerine “Elif Gelin neden yok, elendi mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Yeni haftanın ilk gününde yarışmacılardan Elif Akçam sosyal medya üzerinden neden ayrıldığıyla ilgili açıklama paylaştı. Kanal D ekranlarının hafta içi her gün ilgiyle izlenen en eğlenceli yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta ‘da hazırladıkları yemeklerle hünerlerini sergileyen gelinler, kayınvalidelerden en yüksek puanı alıp çeyrek altının kazananı olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Peki Gelinim Gelinim Mutfakta Elif bu hafta yok mu? Elif Akçan kimdir? Elif Akçam Instagram’dan açıkladı!.. İşte Elif Gelin’in programdan ayrılmasına ilişkin bilgiler.

GELİNİM MUTFAKTA ELİF NEDEN AYRILDI? GELİNİM MUTFAKTA ELİF AKÇAM ELENDİ Mİ?

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta Elif Gelin ve Çiğdem Kaynana’nın yarışmada olmaması takipçilerinin konuyu merakla araştırmasına neden oldu. Elif Gelin ve Çiğdem Kaynana’nın programdan ayrılması üzerine sorulan sorulara Elif Gelin kendi sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Elif Akçam, programda çalışan bir editöre neden programdan ayrıldıkları ile ilgili bir video gönderdiğini söyledi. Ancak videonun içeriği ile ilgili bilgi vermedi. İşte Gelinim Mutfakta Elif’in Instagram’daki o açıklaması:

ELİF AKÇAN KİMDİR?

17.hafta elenen Tuğba Ebrek’in yerine yarışmaya dahil olan Elif Akçam, aslında yarışmadan işi gereği kendi isteği ile ayrılmıştı. Hatice de Elif’in yarışmadan çekilmesi üzerine elendiği hafta yeniden yarışmaya dahil olmuştu. Ancak 9 temmuz pazartesi günü yarışmaya yeniden dahil olan Elif ve kaynanası yeniden gelinim mutfakta yarışmacısı oldu. Elif’in, “Baktım, meydan boş kalmış, gidip doldurayım.” sözleri ise hem program sunucusu Fatih Ürek’i hem de diğer yarışmacıları şaşırttı. Fakat daha sonra tekrardan yarışmadan ayrılarak sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Editör: TE Bilisim