TV8’de haftanın 5 günü ekrana gelerek adrenalin fırtınası estiren Survivor 2020 sürpriz gelişmelerle devam ediyor. Oyuncular adada zorlu parkurlarda yarışmaya zamanla alışsalar da, verdikleri hayatta kalma mücadelesinin yanında geride bıraktıkları hayata ve sevdiklerine özlem en büyük sorunlardan biri olarak kendini gösteriyor. Hem fiziksel hem de duygusal açıdan zor günler geçiren oyuncuların en büyük motivasyon kaynağı ise izleyici desteği ve kazandıkları ödüller. Bu zorlu ve eğlenceli süreçte ara sıra gergin anların da yaşandığı Survivor 2020 ekran başındaki milyonlarca vatandaş tarafından ilgiyle izleniyor.

Survivor’ın en gözde isimlerinden olan Barış Murat ve Sercan arasında yaşanan gergin dakikalar geçtiğimiz bölüme damga vurmuştu. Barış, oldukça uzun boyuyla da izleyicilerin dikkatini çekiyor. Memleketi ve kariyer detaylarını da merak eden izleyiciler, barış hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, Barış Murat Yağcı’nın boyu kaç ve kaç yaşında? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, nereli? İşte merak edilen tüm detaylar!..

Barış Murat Yağcı’nın boyu kaç ve kaç yaşında?

21 Ocak 1991 tarihinde dünyaya gelen Survivor 2020’nin iddialı oyuncusu Barış Murat Yağcı 1.95 cm boyunda.

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, nereli?

Survivor 2020’ye Ünlüler Takımı’nda katılan Barış Murat Yağcı’nın memleketi, Ege’nin incisi İzmir.

Oğlak burcu olan ünlü oyuncu, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etme kararı alan Yağcı, halen bu bölümdeki eğitimine devam etmekte.

Barış Murat Yağcı hentbol, voleybol, tenis, basket bol ve yüzme sporları ile uğraşarak oldukça sportif bir kişi olduğunu fiziksel yapısıyla da gözler önüne sermektedir.

2003 2004 yılları arasında Efes Pilsen de oynamış olan Murat Yağcı geçirmiş olduğu sakatlığı nedeniyle basketbola bir süre ara verdiğinden dolayı Best Model yarışmasına katılarak Best Model foto model olarak birinci olmuştur.

Barış Murat Yağcı, bir süre İtalya’da da model olarak çalışmıştır.

Survivor Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasına katılımı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmış ve oyunculuk eğitimi almıştır. oyunculuk kariyerine ilk olarak Kocamın Ailesi adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardında Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerinde hızlı bir ilerleme gösteren Yağcı, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterinde rol almıştır.

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? Survivor Aycan nereli?

Survivor Berkan kimdir? Survivor Berkan’ın yaşı, boyu ve mesleği merak ediliyor

Survivor Ezgi Hocaoğlu kimdir, boyu kaç ve kaç yaşında?

Editör: TE Bilisim