Star TV’de yayınlanan ve ilk bölümleri itibariyle büyük bir seyirci kitlesine ulaşan Babil, 7. Son bölümü ile geçtiğimiz Cuma akşamı ekranlara geldi. Babil’in son bölümünde en yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşir. Deniz’in ameliyatı için zaman daralırken, Süleyman verdiği borcu geri almanın peşine düşer. Tüm bu yaşananları televizyon yayın akışında izlemeyi kaçıranlar, Babil 7. son bölümü tek parça izle seçeneği ile internet üzerinden şahit olmak istiyorlar. Star TV ile Babil dizisi son bölümü kesintisiz tek parça izlemek isteyenler bir haftadır son bölümü bekliyordu. İşte herkesin merak ettiği detaylar…

BABİL DİZİSİ 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

En yakın arkadaşı tarafından sırtından vurulan İrfan, Egemen’le yüzleşir. Deniz’in ameliyatı için zaman daralırken, Süleyman verdiği borcu geri almanın peşine düşer.

İlay, parayı bulup borçlarını ödemeleri için İrfan ve Egemen’i bir araya getirmeye çalışır.

Hakan’ın Ayşe’ye olan duyguları konusunda ciddi olduğunu fark eden Kudret, Ayşe’yi daha yakından tanımanın yollarını arar. İrfan, Egemen’i yaptığı büyük hainlik karşısında affedebilecek mi? Deniz, bütün bu aksilikler içinde sağlığına kavuşabilecek mi? Babil’de hayat bütün heyecanıyla devam ediyor.

Babil son bölüm tek parça izle seçeneğine hemen aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

https://www.startv.com.tr/dizi/babil/son-bolum

BABİL 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Babil son bölüm izlemeden önce yayınlanan yeni bölüm fragmanına göz atın! İşte, Babil 8. Yeni bölüm fragmanı:

Editör: TE Bilisim