Atv ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Corona virüsü nedeniyle birçok dizinin yeni bölümleri yayınlanmıyor. EDHO 165. yeni bölümüyle izleyenlerin karşısında olacak. Dizinin takipçileri EDHO yeni bölüm canlı izle detaylarını araştırıyor. EDHO yeni bölümde, Hızır dostlarının ihaneti ile masadan gönderilirken Feyyaz en başından beri ince ince işlediği hain planları neticesine ulaşmıştır.  Bu gelişmeleri kaçırmak istemeyenler, ATV ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölüm kesintisiz izlemek için ayrıntılar haberimizde…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 165. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam sezon finali ile ekranlarda olacak.

Hızır dostlarının ihaneti ile masadan gönderilirken Feyyaz en başından beri ince ince işlediği hain planları neticesine ulaşmıştır. Sırada masanın hâkimiyetini tamamen ele almak için önce Hızır ve Alpaslan’ı öldürmek ardından da tüm üyelerini bitirmek vardır.

Dostu tarafından ihanete uğradığını düşünen İlyas’ın Behzat’a karşı tavrı sert ve nettir. Artık hiç bir dostu kalmadığını düşünüp üzülürken Ömür’ün de yaşanacakları önceden bildiğini öğrendiğinde kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kere daha anlayacaktır. Nihayetinde Façalı ve Çakırbeyli aileleri arasında bir taraf seçmek zorunda kalacak tek kişi yalnızca Ömür olmayacaktır. Tipi ve Haşmet’in kardeşim dediği Hızır’a ihanet etmelerine razı gelemeyecek olan Emine de restini çekip evinden ayrılır. Hem kardeşinin hem de eşinin sırtını döndüğü Haşmet’in Behzat’ı kaybetmesi an meselesidir. Bu ayrılıklara en çok üzülecek olan kişi ise tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak ulan Hızır olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 164. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Burak Sergen, EDHO’dan ayrılıyor!

Burak Sergen’in canlandırdığı Feyyaz Meftun karakteri EDHO 165. bölümde diziye veda ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 28 Nisan Salı ekrana gelecek olan son bölümle birlikte sezon finali yapıyor.

Editör: TE Bilisim