Yarışmacıları fiziksel olarak son derece zorlayan Survivor 2020’de kıran kırana mücadele devam ederken katılımcıların zorlu parkurlarda sergilediği performans dudak ısırtıyor! Hayatta kalma mücadelesini sonuna kadar sürdürebilmek için ter döken yarışmacıların hayatı, fiziksel ve kişisel özellikleri de merak konusu oluyor. İzleyicilerin ilgi odağı olmayı başaran yarışmacılardan Survivor Barış boyu ve yaşı kaç? Barış Murat Yağcı’nın boyu, yaşı, memleketi ve mesleği merak ediliyor. İşte detaylar…

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR? BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN BOYU, YAŞI, MEMLEKETİ VE MESLEĞİ…

Survivor 2020’ye Ünlüler Takımı’nda katılan Barış Murat Yağcı’nın memleketi, Ege’nin incisi İzmir.

Oğlak burcu olan ünlü oyuncu, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etme kararı alan Yağcı, halen bu bölümdeki eğitimine devam etmekte.

Barış Murat Yağcı hentbol, voleybol, tenis, basket bol ve yüzme sporları ile uğraşarak oldukça sportif bir kişi olduğunu fiziksel yapısıyla da gözler önüne sermektedir.

2003 2004 yılları arasında Efes Pilsen de oynamış olan Murat Yağcı geçirmiş olduğu sakatlığı nedeniyle basketbola bir süre ara verdiğinden dolayı Best Model yarışmasına katılarak Best Model foto model olarak birinci olmuştur.

Barış Murat Yağcı, bir süre İtalya’da da model olarak çalışmıştır.

Survivor Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasına katılımı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmış ve oyunculuk eğitimi almıştır. oyunculuk kariyerine ilk olarak Kocamın Ailesi adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardında Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerinde hızlı bir ilerleme gösteren Yağcı, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterinde rol almıştır.

Barış Murat Yağcı’nın boyu kaç ve kaç yaşında?

21 Ocak 1991 tarihinde dünyaya gelen Survivor 2020’nin iddialı oyuncusu Barış Murat Yağcı 1.95 cm boyundadır.

Editör: TE Bilisim