Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz 2 sezon beğeniyle izlenen Yemin dizisinin Reyhan’ı 3. sezonda neden yok? Yemin dizisinde Reyhan (Özge Yağız) diziden ayrıldı mı soruları merak konusu oldu. Yemin takipçileri başarılı oyuncunun yeni sezonda Reyhan’ın bir kız bebeği olacağını ancak Reyhan’ın ölmesi nedeniyle diziden ayrılacağı söylentileri üzerine konuya dair yoğun araştırmalar yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Özge Yağız’ın yeni projelerde yer almakta istediği ve bu nedenle 3. sezon için imzayı atmadığı öğrenilmişti. Peki, Yemin dizisi Reyhan neden yok? Yemin dizisinde Reyhan Özge Yağız diziden ayrıldı mı? Detaylar haber içeriğinde.

Yemin dizisi Reyhan neden yok? Yemin dizisinde Reyhan Özge Yağız diziden ayrıldı mı?

Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız dizide neden yok? Takipçiler Özge Yağız diziden ayrıldı mı sorusuna yanıt arıyor. 2 sezon Kanal 7’de beğeniyle izlenen dizinin 3. sezon yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Özge Yağız’ın yapımcı firmayla sözleşmesi bittiğinden dolayı yeni sezon için imza atmadığı belirtiliyor. Reyhan karakterinin ise başka bir oyuncuyla devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

Özge Yağız kimdir kaç yaşında nereli?

10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. Hasan Güngör menajerliğinde çalışmakta olan genç oyuncu, Adını Sen Koy dizisinde Zeliha ve Yemin dizisinde Reyhan karakteriyle izleyicinin gölünü fethetmeyi başarmıştır.

Yetenekli oyuncu Özge Yağız’ın gelecekte, aranan başrol oyuncularından biri olacağı konuşuluyor.

Editör: TE Bilisim