Payitaht Abdülhamid dizisi her cuma akşamı  TRT1 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Ekranların sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 107. bölümünde Darphane baskınıyla Zalman, Abdülhamid’i zor duruma düşürür. Darphanenin kuşatılmasıyla Osmanlı’nın gücü yok edilmeye çalışılır. İngilizler ise dış borçların ödenmesi için baskı yapar. Seyirciler Payitaht Abdülhamid 107. son bölümü tek parça izlemek istiyor. TRT 1 ile Abdülhamid dizisi son bölüm izlemek için ayrıntılar haberimizde…

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 107.  SON BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Darphane baskınıyla Zalman, Abdülhamid’i zor duruma düşürür. Darphanenin kuşatılmasıyla Osmanlı’nın gücü yok edilmeye çalışılır. İngilizler ise dış borçların ödenmesi için baskı yapar. Abdülhamid bu durumdan kendisini nasıl kurtaracak merak edilir. Abdülhamid, Zalman’ı yakalayacak mı? Halil Halid ise Tatar’ı kaçırır. Tatar’ı kurtarmak isterken tuzağa düşerler. Kuyuda tutulan Cemile ise son nefesini vermek üzeredir.

Bidar, Abdülhamid’e her şeyi anlatır. Abdülhamid ise Bidar ve Naime’nin Cemile’nin kocasıyla ilgili her şeyi öğrenir ve duruma öfkelenir. Abdülhamid ile Bidar’ın arası ise artık çok açılmıştır. Abdülhamid ve Blavatsky’ın arası nasıl olacak? Halil Halid tuzaktan kurtulacak mı? Ahmet Paşa ve İsmail Hakkı mahzenden kurtulacak mı? Başrollerini Bülent İnal ve Özlem Conker’in yer aldığı Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle bu akşam 20.002De TRT 1’de.

Editör: TE Bilisim