Kanal 7’nin sevilen dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alan Özge Yağız Kuruluş Osman’a mı transfer oluyor? Yağız, geçtiğimiz günlerde Yemin dizğisinden, ‘sizleşmesi sona erdiği için’ ayrıldığını ve farklı projelerde yer almak istediğini söylemişti. Gen oyuncunun ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’a transfer olacağı konuşulurken biyografisi ve hakkındaki bilgiler de yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Peki, son zamanlarda dizi hayranlarının gündeminde olan Özge Yağız Kuruluş Osman’da mı oynayacak? Özge Yağız kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte genç oyuncu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Özge Yağız Kuruluş Osman’da mı oynayacak?

Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisinin Reyhan’ı Özge Yağız geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldı. Genç oyuncu, ‘anlaşması bittiği için’ ayrıldığını ve farklı projelerde yer almak istediğini açıklarken söz konusu farklı projenin Diriliş’in devamı olan Kuruluş Osman olduğu konuşuluyor. Özge Yağız Kuruluş Osman’da oynayacak söylentileri sürerken konuya ilişkin net bir açıklama bulunmuyor. Eğer Kuruluş oyuncu kadrosuna dahil olursa hangi karakteri canlandıracağı da henüz bilinmiyor.

Özge Yağız kimdir kaç yaşında nereli?

10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur. Hasan Güngör menajerliğinde çalışmakta olan genç oyuncu, Adını Sen Koy dizisinde Zeliha ve Yemin dizisinde Reyhan karakteriyle izleyicinin gölünü fethetmeyi başarmıştır.

Yetenekli oyuncu Özge Yağız’ın gelecekte, aranan başrol oyuncularından biri olacağı konuşuluyor.

Özge Yağız’ın Kuruluş Osman oyuncu kadrosuna dahil olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim