Başarılı bir server tespiti yaparken en çok dikkat edilen kriter mevcut açılan serverin online sayısı olmaktadır. İyi bir pvp serverde online sayısı daima artmaktadır. Online sayısının reklam ile birlikte doğru oranda olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ancak iyi olmayan bir oyun için ne kadar reklam yaparsanız yapın o oyun online sayısındaki artışını sürdüremez. Sizler için günlerdir takip ettiğimiz online sayısı daima artan pvp serverleri listelemek istedik. Bu listemiz sayesinde bir pvp arayışı içerisindeyseniz çok fazla uğraşmadan oyunlar ile ilgili bilgi edinebilir ve oyuna başlayıp başlamayacağınıza karar verebilirsiniz. Online sayısına göre yaptığımız bu listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Livamt2 (Ortalama 35 bin Online) Lovamt2 (Ortalama 20 bin Online) Olivamt2 (Ortalama 8 bin Online) Star2 Online (Ortalama 7 bin Online) Rache2 (Ortalama 5 bin Online) Rinamt2 (Ortalama 4 bin Online) Wsmt2 (Ortalama 2 bin Online)

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz metin2 pvp serverler listesi online sayısı en çoktan en aza doğru listelenmiştir. Bazı oyuncular çok kalabalık server tercih etmemektedir. Bunun sebebi ise oyunda oluşan fazla lagtır. Ancak yukarıdaki serverler yüksek kapasitede sunucuya sahip iyi firmalar tarafından kurulan pvp serverlerdir. Bu sebeple fazla lagtan çekinmenize gerek yoktur. Wsmt2 listede son sırada yer almaktadır. Online sayısının 2 bin olmasının sebebi wslik pvp serverler çok fazla tercih edilmemesidir. Bu yüzden oyuncu kaybettiğini düşünmenize gerek yoktur.

Star2 online da henüz 2 haftalık bir server olmak üzere orta zorlukta bir serverdir. Orta metin2 pvp serverler de emek serverlere göre daha az tercih edilmektedir. Ancak yapmış oldukları etkileyici tanıtım videosunun twitch yayıncıları tarafından izlenmesi ve patlatılması ile daha fazla oyuncuya ulaşabilmeleri mümkündür. Star2 online oyununun tanıtım videosuna youtube üzerinde arama yaparak ulaşabilrsiniz.

Pvp serverler listesini oluştururken pvpserverler.org sitesi baz alınmıştır. Katkılarından dolayı pvp server tanıtım sitelerinin ilki olan bu siteye teşekkür ederiz. Daha fazla metin2 pvp server için siteyi ziyaret edebilirsiniz. Yalnızca Metin2 değil; Silkroad Online ve Knight Online gibi mmorpg oyunların da tanıtımına ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim