Masterchef Türkiye’nin 30. bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Birbirinden hamarat yarışmacılar eleme adayı olmamak için kıyasıya mücadele etti. Mehmet, Danilo ve Somer Şef’in beğenisinden geçerek bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim bir yarışmacıyı eleme potasına gönderdi. Peki, Masterchef Özet! 19 Ağustos dün Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kim oldu? İşte detaylar…

MASTERCHEF ÖZET! 19 AĞUSTOS DÜN MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de kabak çiçeği dolmasını en iyi yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül, eleme potasından kurtuldu. Dokunulmaz olan Özgül, ilk eleme adayı olarak Eray’ın ismini verdi.

Mavi takımda diğer eleme adayı ise Esra oldu. MasterChef’in önceki bölümünde, kırmızı takımdan Celal ve Sedat eleme adayı olarak belirlenmişti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen MasterChef’te Danilo, Mehmet ve Somer Şef yarışmacılardan kendi seçtikleri malzemelerle yemek yapmasını istedi.

Pre Fix Menü hazırlayan yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına bakan şefler dokunulmazlığı 2-1’lik skorla kırmızı takıma verdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı kazanmak için bir kez daha mutfağa girdi.

Bu kez şefler yarışmacılardan kabak çiçeği dolması yapmasını istedi. Somer Şef’in imza yemeği olan kabak çiçeği dolmasını en iyi yaparak bireysel dokunulmazlığı alan isim Özgül oldu.

MASTERCHEF’TE KİM HANGİ TAKIMA GEÇTİ?

Takım kaptanlarının seçilmesinin ardından MasterChef 17 Ağustos tarihli bölümünde takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı olan Tanya kendi takımına, Emir, Berk, Esra, Ebru, Eray, Özgül, Gülşah’ı seçti.

Kırmızı takıma seçilen Ayyüce ise, Serhat, Barbaros, Duygu, Uğur, Furkan, Sedat, Celal’i takımına aldı.

Editör: TE Bilisim