EXXEN nasıl indirilir? EXXEN uygulaması televizyona nasıl indirilir? EXXEN kurulumu hakkında detaylar araştırılıyor. Başta çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan izleyici kitlesinin zevkle takip edeceği EXXEN platformu yayın hayatına başladı. Peki kullandığınız telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazlarınızı EXXEN’i nasıl indirecek ve nasıl kullancaksınız? Google Play ve Apple mağazalarından satın alınarak kurulum işleminin ardından kullanabileceğiniz EXXEN nasıl indirilir? EXXEN uygulaması televizyona nasıl indirilir? İşte kurulumu hakkında merak edilenler…

EXXEN nasıl indirilir? EXXEN uygulaması televizyona nasıl indirilir? İşte kurulumu

Türkiye’de binlerce hatta milyonlarca takipçisi olan fenomenlerin ve youtuberların da yer aldığı Exxen platformunu indirmek için öncelikle Google Play veya App Store mağazalarından satın alma işlemini yapmanız gerekmektedir.

Akıllı TV’de Google Play ya da App Store bulunanlar uygulamayı direkt indirebilecekler. Ancak bulunmayanlar için henüz bir açıklama yapılmadı.

Exxen kayıt olma işlemi

Exxen platformunu indirdikten sonra ad soyad, e-posta, telefon bilgilerinizi girerek kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Exxen platformu ücretli bir platformdur.

Exxen.com giriş nasıl yapılır?

Exxen uygulamasına kayıt olduktan sonra akıllı cihazınızda bulunan uygulamaya tıklayarak giriş yapıp tüm programları programları izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim