Türkiye Kupası’nda bu akşam oynanacak Tarsus İdmanyurdu – Fenerbahçe maçı öncesi Sarı-Lacivertli takımda hangi kalecinin forma giyeceği merak konusu oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın takımın as kelecisi Altay Bayındır’ı dinlendirmek amacıyla bu maçta yedek soyundurması bekleniyor. Bunun yanı sıra takımın diğer iki kalecisi Harun Tekin ve Erten Ersu’nun da sakatlıklarının bulunması nedeniyle gözler takımın genç kalecisi Oytun Özdoğan’a çevrildi.

Genç kalecinin Tarsus İdmanyurdu karşısında sahaya ilk 11’de çıkması beklenirken oyuncu hakkında bilgi almak isteyen Fenerbahçeli taraftarlar, Oytun Özdoğan kimdir, kaç yaşındadır gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Oytun Özdoğan hakkında merak edilenler:

OYTUN ÖZDOĞAN KİMDİR?

1998 doğumlu Fenerbahçe’nin genç kalecisi daha önce çeşitli yaş kategorilerinde Milli Takım formasını terletti. 4 Mart 2018 tarihinde Fenerbahçe’nin evinde Akhisarspor’a 3-2 yenildiği maçta ilk kez A Takım kadrosuna giren Oytun Özdoğan, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını 3. Lig ekibi Yeni Orduspor’da kiralık olarak geçirdi.

Teknik direktö Ersun Yanal, bu sezon başında ise Erten Ersu’nun sakatlığı nedeniyle Oytun’u 3. kaleci olarak A takıma aldı. Son oynanan Konyaspor maçında da yedek kaleci olarak kulübede bekleyen 21 yaşındaki Oytun Özdoğan, maçta forma giyme şansı bulamadı.

KAMPTA SİGARA İÇİNCE KADRO DIŞI KALMIŞTI

Oytun Özdoğan’ın adı daha önce 2017 yılında gündeme gelmişti. O dönemde U21 oyuncusu olarak dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından Topuk Yaylası kampına çağrılan Oytun Özdoğan bir skandala imza atmıştı. Kamptaki kendisi gibi genç olan oda arkadaşı Kerem Bulut ile sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Oytun Özdoğan Topuk Yaylası’ndan cezaevi olarak bahsederken görselde bir kül tablasının bulunması dikkat çekmişti.

Daha sonra Kampta sigara içtiklerini itiraf eden Oytun Özdoğan ve Kerem Bulut, kadro dışı bırakılıp İstanbul’a gönderilmişti.

Editör: TE Bilisim