Türk askerinin teröre karşı verdiği olağanüstü mücadeleyi ekran başındaki seyircisine aktarmayı amaçlayan Savaşçı, oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla diziseverleri ekran başına topluyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi FOX TV’de erkanlarının sevilen dizisi Savaşçı’nın nerede, hangi şehirde çekildiği diziyi yakından takip edenler tarafından merak ediliyor. Reyting tablolarında üst sıralarda yer alan yapımlardan biri olan Savaşçı’nın dağlık araziler ve sarp kayalıklarla dikkatleri çeken çekim yerleri yoğun olarak araştırılıyor. Peki, Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli gibi başarılı oyuncuların rol aldığı FOX Tv’deki Savaşçı dizisi nerede çekiliyor? Savaşçı dizisinin çekildiği yerler neresi? İşte merak edilen ayrıntılar…

SAVAŞÇI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Savaşçı dizisinin dağlık alan gerektiren çekimleri Konya ve Ankara‘da kurulan dev platolarda, dağlık alan gerektirmeyen çekimleri ise Eskişehir‘de kurulan set mekanlarında gerçekleştiriliyor.

Savaşçı dizisinin senaryosunun en iyi işlenebileceği bölge olan Doğu Anadolu’da çekim yapılması istenmesine rağmen, bölgenin olumsuz iklim ve arazi koşulları nedeniyle dizi ekibi bu isteğini gerçekleştirememektedir. Dağlık ve geniş arazi bakımından koşulları en iyi sağlayan Konya ve Ankara’da bu çekimler yapılmaktadır. Dizinin dağlık çekimlere ihtiyaç duyulmayan kısımları ise Eskişehir’de gerçekleşmektedir.

Savaşçı dizisinin oyuncuları ve konusu

Savaşçı dizisinin başarılı oyuncu kadrosu;

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen), Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Hayrdar Bozkurt), Gaye Turgut Evin (Teğmen Çiğdem Ülgen), Doğan Bayraktar, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Ogeday Girişken, Gökçen Gökçebağ, Serkan Kuru, Bayram Burç Kümbetlioğlu, Alican Albayrak, Bahadır Buyruk, Nazan Diper, Zeynep Elçin, Yeliz Akkaya, Ali Tarık Fındık, Zerrin Sümer, Alp Öyken

Savaşçı dizisi, Özel Kuvvetler Komutanlığında ‘Bordo Bereliler’ olarak bilinen tim bünyesindeki askerlerin hikayelerini konu alıyor. Bordo Bereli timi olan Kılıç isimli tim, Şırnak’ta görev yapmakta olan bir grup askerden oluşuyor. Savaşçı, içerisinde bulundukları zorlu koşullara rağmen teröristlere karşı cesurca mücadele veren cengâver Türk askerinin kahramanlıklarını, ve Mehmetçiğin bu kahramanlıklar uğrunda nasıl bedeller ödediğini konu ediyor.

Editör: TE Bilisim