MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın sol neden cebinde, sol elinin parmakları yok mu, ne oldu? gibi sorular MasterChef izleyicileri tarafından sıkça araştırılmakta. Ünlü Şef’in programda sol elini sürekli cebinde tutması ve görüntülerin ekrana yansımaması sosyal medyada tartışmalara konu oldu. İzleyenler Mehmet Şef’in sol elinin parmakları yok mu sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, yıllardır mutfakla iç içe yaşayan ünlü lezzet ustası Mehmet Şef’in sol elinin parmakları yok mu, ne oldu? MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın sol eli neden cebinde? Detaylar yazımızda.

Mehmet Şef’in sol elinin parmakları yok mu, ne oldu? MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın sol eli neden cebinde?

Aşçıları ve doyumusz, enfes yemekleriyle ünlü Bolu ilimizde 1974 yılında dünyaya gelen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye’nin sevilen 3 jürisinden biridir. Tecrübeleri ve önemli tüyolarla hem yarışmacılara hem de izleyicilere lezzet mutfakta önemli dersler veren Mehmet Yalçınkaya’nın mutfakla bu denli içli dışlı olmasından yaşadığı bir kaza sonucu sol elinde yaşadığı sıkıntı dikkatli seyircilerin gözünden kaçmıyor. İzleyiciler, ünlü Şef’in sol eline ne oldu sorusunun yanıtını merak ediyor.

‘Mehmet Şef’ Mehmet Yalçınkaya’nın, katıldığı programlarda sol elini sürekli cebinde tutması dikkati çekerek zaman zaman sosyal medyada konuşulmakta.

Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu olsa da programda lezzete dair önemli bilgiler aktaran üç ustadan biri olan Mehmet Şef, yıllar önce mutfakta geçirdiği bir kaza sonucu sol elinin 3 parmağını kaybetmiş. Mehmet Şef’in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söyleniyor.

Editör: TE Bilisim