MasterChef Türkiye 2020 TV8 ekranlarında yine dolu dolu bölümleriyle her akşam yayınlanmaya devam ediyor. Programın 3 jjürisinden birş olan ve sert tavırlarıyla da zaman zaman eleştirilere hedef olan Mehmet Yalçınkaya ile ilgili herkesin bilmediği bir konu izleyicilerin dikkatini çekiyor. Ünlü şefin program süresince genellikle sol elinin cebinde olması nedeniyle takipçiler bunun nedenini merakla araştırıyor. İşte ilgiyle izlenen adrenalin yüklü yarışmada akıllarda soru işareti oluşturan Mehmet Şefin parmaklarıyla ilgili şaşırtan gerçek! Masterchef Mehmet Yalçınkaya’nın sol elindeki parmakları yok mu, ne oldu? Ünlü şefin şaşırtan hikayesi haberin devamında.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA’NIN SOL ELİNDEKİ PARMAKLARI NEDEN YOK, NE OLDU?

Hünerli aşçıları ve enfes yemekleriyle ünlü Bolu ilimizde 1974 yılında dünyaya gelen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye’nin 3 jürisinden biridir.

‘Mehmet Şef’ Mehmet Yalçınkaya’nın, katıldığı programlarda sol elini sürekli cebinde tutması dikkati çekerek zaman zaman sosyal medyada konuşulmakta.

Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu olan Mehmet Şef, mutfakta geçirdiği bir kaza sonucu sol elinin 3 parmağını kaybetmiş. Mehmet Şef’in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söyleniyor.

Editör: TE Bilisim