Hayatının baharında olan Duygu Delen isimli genç kız, Mehmet Kaplan’ın yaşadığı 5 katlı apartmanın 4’üncü katındaki evine gitti. Duygu Delen’in 4. kattan düşme görüntülerini izleyenler şok oldu. Bu gelişmelerden sonra Mehmet Kaplan kimdir? Duygu Delen’i Mehmet Kaplan mı öldürdü? gibi sorular yanıt aranmaya başlandı. Mehmet Kaplan ile Atlantik Halı bağlantısı da merak ediliyor. Detaylar haberde…

Gaziantep’te düşerek vefat eden Duygu Delen’i kim öldürdü? Cinayet şüphelisi Mehmet Kaplan kimdir?

Duygu Delen, Atlantik Halı’nın sahibi Bileç Kaplan’ın oğlu Mehmet Kaplan’ın evinin 4. katından düşerek yaşamını yitirdi. Şüpheli Mehmet Kaplan, ifadesinde Duygu Delen’e şiddet uyguladığını itiraf etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Batıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Duygu Delen, Mehmet Kaplan’ın yaşadığı 5 katlı apartmanın 4’üncü katındaki evine gitti. Bir süre sonra Duygu Delen, evin penceresinden düştü

Genç kızın düştüğünü gören mahahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Duygu Delen’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Duygu Delen’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü. Gözaltına alınan Mehmet Kaplan adliyeye sevkedildi. Duygu Delen’in ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Mehmet Kaplan gün boyu süren işlemlerinin ve sorgusunun ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından adam öldürme suçunun nitelikli hali ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından tutuklandı.

Şipheli Mehmet Kaplan’ın ifadesi ortaya çıktı

Gaziantep Barosundan Avukat Ömer Faruk Alkan’ın Jurnal Türkiye’ye verdiği bilgiye göre savcılık dosya hakkında gizlilik kararı aldı. Kaplan’ın ifadesinde, “Beraber eve geldik. Telefonumda fotoğraflar gördü. Tartıştık, bir kaç kez vurdum. Elimi yıkamaya gittim. Olay gerçekleşti.” dediği öğrenildi

Gaziantep’te, erkek arkadaşı Mehmet Kaplan evinin penceresinden düşen Duygu D. (17) yaşamını yitirdi.

Olay önceki akşam saatlerinde Gaziantep’te Batıkent Mahallesi’nde meydana geldi. 17 yaşındaki Duygu, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Mehmet Kaplan’ın yaşadığı 5 katlı apartmanın 4’üncü katındaki evine gitti

Daha sonra ise Duygu, 4. kattaki evin penceresinden düştü ya da atıldı. Kanlar içinde yere yığılan Duygu’yu gören çevre sakinleri hemen ambulansa ve polise haber verdi.

Olay sonrası, genç kızın sevgilisi tarafından itildiği iddiaları üzerine ev sahibi Mehmet Kaplan gözaltına alındı. Genç kızın cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yaşanan olay akıllara, 29 Mayıs 2018’de Ankara’da bir plazanın 20’nci katından düşerek ölen Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet’i akıllara getirdi.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Editör: TE Bilisim