Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in dünyayı teşrif ettiği gece olan Mevlit Knadili bu gece idrak edilecek. Müslümanlar sevdiklerine resimli, dualı Mevlüd Kandili mesajları göndererek bu gecenin manevi coşkusunu paylaşmak istiyor. Bugün Mevlit Kandili kutlama mesajları ve sözleri 2020 en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Resimli, Dualı, Videolu Mevlid Kandil mesajları arayanlar için en güzel ve anlamlı Mevlit Kandili kutlama mesajları ve sözleri! 2020 Resimli, Dualı, Videolu Mevlid Kandil mesajlarına metnin devamından erişebilirsiniz.

Mevlit Kandili kutlama mesajları ve sözleri! 2020 Resimli, Dualı, Videolu Mevlid Kandil mesajları

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun…

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kudsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükürle örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Mevlid kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

De ki; Rabbim bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim bizi özünden iman eden gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun…

Editör: TE Bilisim