Kuruluş Osman dizisi birkaç ay önce ilk defa yapımcısı tarafından duyurulmuştu. Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafımdan dizinin ATV ekranlarında yayınlacağı duruyusunun ardından vatandaşlar, diziyi merakla beklemeye başladı. İşte merakla beklenen Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı ve detaylar. Kuruluş Osman hangi gün yayınlanacak sorusunun yanıtını da sizler için araştırdık.

KURULUŞ OSMAN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

KURULUŞ OSMAN TANITIMI YAPILDI

Diriliş Ertuğrul’un devamı Kuruluş Osman fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Kuruluş Osman’ın tanıtımı bir dakika 40 saniye süren Kuruluş Osman’ın ilk fragmanı dizide Osmanlı’nın kurucusu Osman Gazi’nin hayatını canlandıracak olan Burak Özçivit’in görüntüleri yer alıyor. Uzun bir süredir merakla beklenen Kuruluş Osman ATV ekranlarında yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman dizisinin yayın tarihi henüz belli değil. Kuruluş Osman için yayın tarihi açıklanınca haberimiz içerisinde yer alacak.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva’da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa’nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Kuruluş Osman dizi setinde 1500 kişi birinci sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

Editör: TE Bilisim