Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Hekimoğlu dizisi yeni sezona bomba gibi başladı. Hekimoğlu dizisi bu akşam 16. yeni bölümüyle seyircisi ile buluştu. Dizinin yeni bölümünde Hekimoğlu’ndan öyle bir şey ister ki bir anda her şey durur. Sadece Hekimoğlu değil onu tanıyan herkes bu istekten tedirginlik duyacaktır. Seyirciler ise Hekimoğlu tek parça izlemek istiyor. Kanal D ile Hekimoğlu 16. bölüm kesintisiz izlemek için ayrıntılar haberimizde.

HEKİMOĞLU 16. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hekimoğlu bir kadının sesiyle irkilir. “Ateş!” Yıllardır görmediği, konuşmadığı ama vaktiyle çok değer verdiği biridir bu kadın… Onca zaman sonra tekrar karşısına çıkması da elbette sebepsiz değildir. Hekimoğlu’ndan öyle bir şey ister ki bir anda her şey durur. Sadece Hekimoğlu değil onu tanıyan herkes bu istekten tedirginlik duyacaktır. Peki, Hekimoğlu geçmişinden gelen bu kadını geri çevirebilecek midir?

Diğer yandan İpek hastanede yana yakıla Hekimoğlu’nu aramaktadır. Acil olarak üniversitede derse girmesini ister. Hekimoğlu bir anlaşma yapmadan tabii ki bunu kabul etmeyecektir. Bu ders hem öğrenciler için hem Hekimoğlu için benzersiz bir deneyim olur. Hekimoğlu ders boyunca geçmişini sorgulayacak ve kendisiyle ilgili birçok soru işaretini gün yüzüne çıkartacaktır.

Hekimoğlu’nun çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede? Valide Atik Hastanesi gerçekte var mı?

Televizyon

Habere Git

Hekimoğlu bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

HEKİMOĞLU 16. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim