Millenicom müşteri hizmetlerine bağlanma için 0850 333 03 33 numaralı hattın kullanılması gerekmektedir. Bu numaranın aranmasının ardından sırasıyla önce 1, 0 ve 2 rakamlarına basılması gerekir. Bu tuşlama sırası ile müşteri hizmetlerine bağlanma işlemi yapılabilir. İnternet başvuruları, talep ve öneriler ile arıza kaydı oluşturma gibi işlemler, Millenicom müşteri hizmetleri ile yapılabilmektedir. Hizmetler konusunda değerlendirmelerinizi de bu yolla merkeze iletebilirsiniz.

Millenicom Müşteri Hizmetlerinden Hangi İşlemler Yapılabilir?

Millenicom müşteri hizmetlerinden yapılabilecek işlemler şu şekildedir:

Millenicom internet başvurusu İnternet seçenekleri hakkında bilgi edinme İnternet arıza kaydı ve şikayetler İnternet altyapı sorgulama işlemleri Bağlı internete ait altyapı ve hız sorunlarını çözmek

Müşteri hizmetleri ile yapılabilecek bu işlemler, uzaktan bağlantının mümkün olduğu durumlarda kullanılabilmektedir.

Millenicom Müşteri Hizmetlerinden İnternet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Millenicom müşteri hizmetleri üzerinden internet başvurusu yapmak için belirtilen müşteri hizmetleri numarası arandıktan sonra sırasıyla 1, 0 ve 2 rakamları girilmelidir. Bağlanılan müşteri hizmetleri birimine internet başvurusunda bulunmak istediğinizi söylemelisiniz. Müşteri temsilcisi, ad, soy ad, T.C. kimlik numarası gibi bilgilerinizi isteme hakkına sahiptir. Adres bilgilerinizi de verdikten sonra öncelikle altyapı sorgulamanız yapılır. Müşteri temsilcisi, bulunduğunuz bölgede alt yapı varsa adınıza kayıt açacaktır. Açılan kaydın ardından internet ürünü tanımlaması yapılır. Kurulum için firma yetkililerinin evinize gelmesi gerekir. Bunun için size bir tarih verilir. Verilen tarihte yetkililer evinizi ziyaret ederek kurulumu sağlar ve internet hizmeti almaya başlarsınız.

Millenicom Müşteri Hizmetlerinden Arıza Kaydı Oluşturmak

Millenicom müşteri hizmetleri kullanılarak arıza kaydı oluşturulması için direkt bağlanma işlemi uygulanmalıdır. Ardından bağlanılan müşteri temsilcisine arıza olduğu bildirilmelidir. Müşteri numarası kullanacak temsilci, adrese ait internet durumunu gözden geçirir. Kullanıcı numaranızı isteyerek problemi uzaktan gidermeye çalışır. Problem bu yolla giderilemiyorsa, yetkililerin evinize gönderilmesi kararına varır. İnternetinize ait arızanın giderilmesi için evinize gelecek yetkililer konusunda sizden bir tarih alınır. Verilen tarihte evinize gelecek yetkililer, kurulum ve bağlantıyı kontrol ederek sorunu çözer. Millenicom müşteri hizmetleri sayesinde şubeleri ziyaret etmenize gerek kalmaz. Arıza kayıt işlemi için teknik ekibin yönlendirilmesi işlemi, 3 iş günü içinde gerçekleştirilir. Arızanın gönderilecek ekip tarafından giderilmesi ile internet kullanımına direkt olarak devam edebilirsiniz.

İletişim detaylarına yer verdiğimiz farklı firmalara ait iletişim bilgilerini bu sayfamızda bulabilirsiniz.

Millenicom Müşteri Hizmetlerinden Alt yapı Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

Millenicom müşteri temsilcisinden alt yapı sorgulama işlemi, direkt bağlanma yoluyla gerçekleşmektedir. Direkt bağlanma tuşlarının girilmesi sonrasında ad, soy ad ve adres bilgileri verilir. müşteri temsilcisi, alt yapı sorgusunu adres üzerinden gerçekleştirir. İşlem sonrası alt yapının uygun bulunması durumunda internet başvurusu alınabilmektedir. alt yapı bulunmuyorsa, alt yapı kurulumu için talep oluşturulur. Talebin iletilmesinin ardından müşteri temsilcisi, size ulaşılması için bir cep telefonu isteyecektir. Alt yapı için bağlantının gerçekleşmesi durumunda sizi arayarak internet başvurusu yapıp yapmayacağınız sorur. Başvuru yapmanız halinde istediğiniz tarihte yetkililer adresinizi ziyaret ederek kurulumu gerçekleştirir.

Millenicom Müşteri Hizmetlerinden İnternet Tarifeleri Konusunda Bilgi Almak

Millenicom müşteri hizmetleri kullanılarak internet tarife sorgusu yapmak için direkt bağlanma yoluyla müşteri temsilcisine bağlanılır. Bu yolla Taahhütsüz, 30 gün bedava ya da Özgürüm paketlerinden biri hakkında bilgi sahibi olunabilir. Bu internet ürünleri ile ilgili alınacak bilgi sonrası en avantajlı koşullar müşteri temsilcisi ile birlikte değerlendirilir. Değerlendirme sonrası kullanılmakta olunan internet tarifesinde değişiklik yapılabileceği gibi, yeni internet bağlantısı alanında da Millenicom müşteri hizmetleri kullanılabilir.

Editör: TE Bilisim