Dudullu Postası dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. En dikkat çeken isimlerden biri de Hekimoğlu’ndaki Vahap oldu. İzleyiciler, 3 hafta önce Hekimoğlu’na dahil olan Vahap (Güven Kıraç) diziden ayrılacak mı diye merak etmeye başladı.. Kanal D’de yayın hayatına başlayacak olan ve oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü ve Güven Kıraç gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Dudullu Postası’nın fragmanları TV’de yayınlanmaya başlandı. Dizinin çekimlerinin ne zaman yapıldığını araştıran vatandaşlar fragmanda Hekimoğlu’ndaki Vahap’ı görmeleri üzerine Vahap diziden ayrılıyor mu sorusuna yanıt aramaya başladı.. Peki, ‘Hekimoğlu final mi yapıyor? Hekimoğlu’ndaki Vahap (Güven Kıraç) diziden ayrılacak mı?’ İşte bu soruların cevabı…

Dudullu Postası dizisi ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi!

Ekranların yeni dizisi Dudullu Postası 2 Nisan Perşembe günü Kanal D ekranlarında akşam saat 20.00’de izleyicisine merhaba diyecek.

Dudullu Postası dizisi yeni dizi mi?

Merakla beklenen Dudullu Postası dizisi, yeni bir dizi değil. Dizi daha önce internet ortamında, BLU TV’de yayınlandı. Şimdi ise televizyon ekranlarında izleyicisini ağırlayacak. Dizi 2018 yılında internet ortamında yayınlanmıştı.

Hekimoğlu final mi yapıyor? Hekimoğlu’ndaki Vahap (Güven Kıraç) diziden ayrılacak mı?

Öncelikle şu konuya açıklık getirmek gerekiyor ki; Dudullu Postası dizisi, yeni çekilen bir dizi olmadığından dolayı Hekimoğlu final yapmayacak. Dolayısıyla  oyuncu Vahap yani Güvenç Kıraç diziden ayrılmayacak.

Dudullu Postası Oyuncuları kimler?

Heyecanla ekrana gelmesi beklenen Dudullu Postası dizisinin oyuncu kadrosunda; Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Güven Kıraç, Aslı Bekiroğlu, Ayda Aksel, Bülent Şakrak, Özgür Emre Yıldırım, Levent Tülek ve Ahmet Rıfat Sungar gibi renkli isimler yer alıyor.

Dudullu Postası konusu ve oyuncuları! Dudullu Postası dizisi ne zaman çekildi? TIKLA!

HEKİMOĞLU’NUN YENİ OYUNCUSU GÜVEN KIRAÇ KİMDİR?

Güven Kıraç, 5 Nisan 1960 tarihinde İstanbul Haseki’de doğmuştur. Abaza kökenlidir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezundur. Güven Kıraç, 1986 yılından bu yana çeşitli tiyatrolarda oynadı. 2 yıl Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak çalıştıktan sonra istifa etti.

Tiyatrodaki ilk profesyonel oyununa 1990 yılında Ahmet Uğurlu tarafından kurulan Karşı Tiyatro’da, Hamlet İki Orijinaline Beş Basar isimli oyun ile çıktı.

Kameralar karşısına ise ilk kez 1997 yılında yayınlanan Dostlar Pasajı adlı dizi ile çıkan Güven Kıraç, 1986 yılından beri birçok televizyon dizisi, reklam filmi ve sinema filminde rol aldı.

Güven Kıraç, Payitaht Abdülhamid dizisinde Hafiye Vambery karakterini canlandırdı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Hafiye Vambery karakterine hayat veren Güven Kıraç, 1.65 metre boyunda, 73 kilo ve Koç burcudur.

Güven Kıraç Hekimoğlu dizisinde Vahap Ergün karakterine hayat veriyor.

Editör: TE Bilisim