Nihat Hatipoğlu İftar programları ve sahur yayınları ile Ramazan-ı Şerif ayı boyunca her gün ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Dini konuların tartışıldığı, merak edilen sorulara yanıt arandığı ve özel menkıbelerin anlatıldığı Nihat Hatipoğlu ile İftar programı canlı izlemek isteyenler için haberimizde gerekli bilgilere yer veriyoruz. İşte yayın saati yaklaşırken Nihat Hatipoğlu canlı izle! ATV canlı Nihat Hatipoğlu İftar programı izlemek isteyen vatandaşlar için gerekli bilgiler…

Nihat Hatipoğlu canlı izle! ATV canlı Nihat Hatipoğlu İftar programı izle!

Niaht Hatipoğlu İftar ve Sahur Programlarıyla ATV’de!

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te her akşam iftar ve sahur programlarıyla hanelere konuk olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu canlı yayınlarda Peygamber Efendimiz Sallallâhu Aleyhi ve Sellem’in ve Ehli Beyt’inin hayatından ibret verici özel hikayeler paylaşıyor. Vatandaşlardan gelen dini soruların da yanıtlandığı programlarda iftar ve sahur hazırlıklarını yapan vatandaşlar vakitlerini dini sohbetlerle değerlendirme fırsatı buluyor.

Nihat Hatipoğlu İftar programları her akşam saat 19.30’da ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

NİHAT HATİPOĞLU KİMDİR, NERELİ?

11 Mayıs 1955 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ilkokul eğitimini Siirt Malatya’da tamamladı.

1975 yılında Uşak İmam Hatip Lisesi’ni ve Uşak Lisesi’nden mezun olan Hatipoğlu, 1981’de Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdi.

Ardından aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında yaptığı ‘Kur’an-ı Kerim’in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü’ adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent unvanını aldı. 2012 yılında ise Profesör olan Hatipoğlu, şu anda Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana bilim dalı Öğretim üyeliği görevini sürdürmektedir.

1985-1987 yılları arasında Mısır’a giderek Arapça üzerine eğitim gören Nihat Hatipoğlu, İmam Hatip, Kur’an Kursları Müdürlüğü görevlerinde de bulunmuştur.

Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu uzmanı olarak görev yapmakta olan Nihat Hatipoğlu,  11 Mart 2017 tarihi itibarıyla YÖK üyeliğine getirildi.

18 Ocak 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne rektör atanan Nihat Hatipoğlu birçok televizyon ve radyo kanallarında dini programlar sunmaktadır.

Editör: TE Bilisim