Kuruluş Osman bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman haftaya var mı? gibi sorular dizi seveler tarafından sıkça araştırılıyor. Geçen bölümde nefesleri kesen Kuruluş Osman bu akşam Atv yayın akışında yer almamasın ardından dizinin akıbeti merak konusu oldu. Yeni bölümü heyecanla bekleyen dizinin sıkı takipçileri yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Kuruluş Osman bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman haftaya var mı?

KURULUŞ OSMAN BUGÜN NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Atv yayın akışında yer almayan Kuruluş Osman yerine 13 Ocak Çarşamba 2021 gününde Ziraat Türkiye Kupası maçı olacağı bulunuyor.

KURULUŞ OSMAN HAFTAYA VAR MI?

Kuruluş Osman bu hafta yeni bölümü olmayacak. 13 Ocak Çarşamba günü ATV’de 20:45 ‘de Beşiktaş – Çaykur Rizespor ZTK maçı olacak. Ardından 22:45 ‘de Akıncı’nın 2. bölümü ekranlara gelecek.

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü haftaya 20 Ocak Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor. Henüz yeni bölüm fragmanı çıkmadı.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kayı beyi olarak kılıç kuşanmasının ardından Türk kağanlarının emanetlerini Bamsı Bey’den teslim almak üzere yola çıkan Osman Bey; obada ve uç bölgesinde nizamını kurmak için çalışmaya başlar. Ancak Flatyos’un kaçışı ve Bala Hatun’un zehirlenmesiyle sarsılacaktır.

Dündar Bey ipin ucunda

Flatyos’un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ’u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey’in Nikola ile gizlice görüştüğünü öğrendiğinde ise çılgına döner ve amcasını cezalandırır. Papa’nın ajanları Bamsı Bey’i tuzağa düşürerek emanetleri ele geçirmek için hamle yaparken, Flatyos’un dönüşüyle güçlenen Nikola ise İstanbul’dan gönderilen yeni birlikler sayesinde Osman Bey’i gafil avlamak üzere plan kurar.

Editör: TE Bilisim