Osman Gazi’nin hayat hikayesini anlatan Kuruluş Osman dizisinde heyecan dorukta. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi yine aksiyon dolu sahneleriyle seyirci karşısına çıktı. 3. bölümde kaçırılan Şeyh Edebali’nin kızı Rabia Bala Hatun’a 4.bölüm çok ağır işkenceler yapıldı. İzleyiciler Bala Hatun’un ölüp ölmediğini merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman’da Bala Hatun ölecek mi? Osman Bey, Bala Hatun’u kurtaracak mı? İşte Bala Hatun ile ilgili son gelişmeler…

Kuruluş Osman’ın 3 .bölümünde kaçırılan Şeyh Edebali’nin kızı Bala Hatun 4. bölümde Efendi Yannis’in adamları tarafından işkenceye maruz kaldı. Onların ellerinden kaçan Bala Hatun tekrar yakalandı. Daha sonra konuşturulmak üzere Efendi Yannis’in yanına götürüldü. Burada çok ağır işkenceler gören Bala Hatun sonunda hançerlendi. Bala Hatun’un kaçırıldığının haberini alan Osman Bey, Samsa Çavuş ve Bamsı Bey ile Bala Hatun’u kurtarmaya gitti. Osman’ın geldiğini öğrenen Efendi Yannis Rabia Bala Hatun’un göğsünün üstüne hançeri saplayarak kaçtı.

BALA HATUN ÖLDÜ MÜ?

Bala Hatun’u kurtarmaya gelen Osman Bey, Bala Hatun’u o halde görünce çok üzüldü. Gözlerini açan Bala Hatun, Osman ile bir kaç kelime konuştuktan sonra gözlerini yumdu. Bunun üzerine Osman bey Bala Hatun’un öldüğünü düşünerek çok endişelendi. Elini Bala Hatun’un burnuna tutan Osman Bala’nın yaşadığını görünce derin bir nefes aldı. 5. bölümüm fragmanında Bala Hatun yaşadığı görülüyor. Yayınlanan diğer bir fragmanda ise Bala Hatun’un öleceği söylense de Bala Hatun yaşayacak ve diziye devam edecek.

Editör: TE Bilisim