Arka Sokaklar 572. yeni bölüm fragmanı! Arka Sokaklar son bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi takipçileri internette yoğun araştırmalar gerçekleştiriyor. Kanal D ekranlarında Özgür Ozan, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Yüsra Geyik ve Alp Korkmaz gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri oldu. Macera dolu yeni bölümleri heyecanla beklenen dizide bu hafta yaşanacak gelişmeler için Arka Sokaklar 572. yeni bölüm fragmanı! Arka Sokaklar son bölüm fragmanı izleme detayları haberde.

Arka Sokaklar 572. yeni bölüm fragmanı! Arka Sokaklar son bölüm fragmanı izle!

Arka Sokaklar 571. bölümde neler olmuştu?

Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’ın 571. bölümünde, Bahri’nin cesedini bulundu ancak, Mesut ve İlhan ile ilgili ortalıkta herhangi bir bulgu yoktur. Ekibin kalanı da İstanbul’da Mesut’tan gelecek haber için nefeslerini tutmuş bir halde bekelemekte…

Mesut’un son anda hayatını kurtarmak için minibüsten attığı İlhan ise kendinden geçmiş bir halde yaşlı bir adam tarafından bulunur. Çocuğun sağlık durumu iyidir. Hüsnü, Karaçamlı karakol Başkomiseri Yavuz ile birlikte İlhan’ı bulur. Servan, Mesut’un işkence anını video kaydı yapıp internet ortamına yükletir. Görüntüler önce Zeliha’ya ulaşır. Zeliha soluğu emniyette alır. Eş zamanlı olarak oldukları yerlerde görüntüleri Tunç ve Selin de izler. Tunç sinir krizi geçirirken artık herkes umudunu yitirmiştir.

Zafer’in avukatı gizli bir dedektif tutmuş Hakan ile Ceren’i takip ettirmiş ve gizli gizli fotoğraflarını çektirmiştir. Kendisine tuzak kurulduğunu iddia ederek Hakan’a dava açmıştır. Başak, davayı üstlenir, Rıza babayla beraber Hakan’a iftira atıldığını bildirmek, ifade vermek için savcılığa giderler. Savcı Hakan’ın gönül maceralarını araştırmış ve davayı açmaya, delilleri sonuna kadar incelemeye kararlıdır.

Arka Sokaklar 572. bölüm gelişmelerini metnin sonunda yer alan videodan izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim