Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı 2017 yapımı yerli komedi filmi “Olanlar Oldu” bu akşam Star TV ekranlarında seyirci ile buluşuyor. İzleyenleri kahkahalara boğan filmin nerede çekildiği, konusunu ve oyuncuları da merakla araştırıyor. Film hakkında daha çok bilgiye ulaşmak isteyenler, Olanlar Oldu nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? sorularına yanıt arıyor. İşte Olanlar Oldu filmi hakkında detaylar…

OLANLAR OLDU OYUNCU KADROSU

Olanlar Oldu filmi oyuncuları şu isimlerden oluşuyor:

Ata Demirer Olanlar Oldu’da hem bir tekne kaptanı hem de 60’lı yaşlarda Döndü karakterini canlandırıyor. Ata Demirer’e kadroda Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Seda Güven ve Salih Kalyon eşlik ediyor.

OLANLAR OLDU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Olanlar Oldu filmi, Ege Bölgesi’nde çekildi. Filmin çekimleri genellikle İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık’ta gerçekleştirildi.

OLANLAR OLDU FİLMİ KONUSU NEDİR?

Bir Ege kasabasında geçen hikayede, oğlunun mürvetini görmek isteyen Döndü, gelin adayı olarak kasabanın güzeli Mehtap’ı (Seda Güven) düşünürken, bir anda ünlü dizi oyuncusu Aslı’nın (Tuvana Türkay) olaylara dahil olmasıyla olanlar oluyor.

FİLMİN GİŞE HASILATI

Film yayınlandığı dönemde 13.682.930 TL gişe hasılatına ulaşmıştır.

OLANLAR OLDU FRAGMAN:

Editör: TE Bilisim