Bu sezon MasterChef yarışmacıları arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor. Ünlü şeflerin jüriliğinde farklı sunum ve lezzetlerle birinci olmak için ayrışan adayların zorlu mücadelesi ilgiyle izleniyor. Ekranı balındaki seyirciler 2020 MasterChef yarışmacıları hakkında detaylı bilgi edinmek için yaş, memleket, meslek gibi detayları sıkça sorguluyor. Peki, yarışmaya Kıbrıs’tan katılan ve katıldığı günden bu yana başarılı lezzetlere imza atan Tanya Kilitkayalı nerede çalışıyor, mesleği ne, aslen nereli? MasterChef Tanya kimdir, boyu ve yaşı hakkında merak edilenler haber detayında.

Tanya Kilitkayalı nerede çalışıyor, mesleği ne, aslen nereli? MasterChef Tanya kimdir, boyu ve yaşı…

Masterchef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı, 26 yaşında ve öğretim görevlisi. Tanya Kilitkayalı, MasterChef 2020 Türkiye programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden katılıyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümün mezunu olan Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesi olan Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel lezzetler hazırlıyor.

Masterchef Tanya Kilitkayalı’nın  kolundaki dövmeler Mehmet Şefin dikkatini çekmişti.

Tanya Kilitkayalı’nın Instagram adresi; @tanyakilitkayali

Yarışmacının 130 binden fazla takipçisi bulunuyor

Editör: TE Bilisim