EÜAŞ kura sonuçları ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar personel alımı için yaptıkları başvuruların ne zaman açıklanacağını beklerden EÜAŞ tarafından açıklama geldi. Yapılan duyuruyla heyecanlanan vatandaşlar için duyuru metnin tümünü haberimizde derledik. Peki, EÜAŞ kura sonuçları belli oldu mu? EÜAŞ personel alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

EÜAŞ KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU MU? EÜAŞ PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) 150 personel alımı için kura duyurusu yaptı.

Yapılan duyuruda şu bilgilere yer verdi;

4857 Sayılı İş Kanuna Tabi 150 Teknisyen Alımına İlişkin Kura Duyurusu

Şirketimizin 150 kişilik Teknisyen alımına ilişkin Türkiye İş Kurumunca belirlenen ve yayınlanan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 katı aday sözlü mülakat sınavına girmek üzere noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilir.

Kura çekimi 05.01.2021 tarihinde EÜAŞ Genel Müdürlüğü Mustafa Kemal Mah. Eskişehir Yolu 7.km No:166 (Hamdi Toker Toplantı Salonu) Çankaya ANKARA adresinde saat 13:00’da başlayacaktır.

Sözlü sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, euas.gov.tr internet adresinde duyurulacaktır. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmaz.

EÜAŞ KURA SONUÇLARI HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Kurumunu resmi web sitesinden yaptığı duyuruyla birlikte kura sonuçlarını www.euas.gov.tr adresinden açıklayacağını ifade etmişti.

Vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Elektrik Üretim Anonim Şirketi‘nin (EÜAŞ) personel alımı kura sonuçları henüz açıklanmadı.

Ancak resmi bir açıklama geldiğinde konuyla alakalı tüm detayları haberimizden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim