AÖF final sınavlarına hazırlanan adaylar sınavın yapılacağı tarihi araştırıyor. Eğitim ve öğretim hayatlarını Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde sürdüren öğrenciler gözünü final sınavlarına çevirdi. Vize sınavlarını online olarak katılan öğrenciler önümüzdeki final sınavının online olup olmadığını merak ediyor. Peki, AÖF final sınavı ne zaman? 2020 AÖF final sınavı online internetten mi?  Detaylar haberimizde…

2020 AÖF FİNAL SINAVI ONLİNE İNTERNETTEN Mİ?

AÖF final sınavı koronavirüs salgını nedeniyle online olarak yapılacak. Adaylar belirlenen tarih ve saatlerde alan sınavlarına girerek derslerini vermeye çalışacak.

AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

2020-2021 Yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınav tarihleri, AÖF sınav takviminde yer almaktadır. Sınav takviminde yer alan bilgilere göre; AÖF final sınavları 16-17 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

SINAV SİSTEMİNE NASIL GİRİLEBİLİR?

Sınavların gerçekleştirileceği elektronik ortama dâhil olmak için, internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarınız veyahut tabletiniz ya da cep telefonunuzdan giriş yapmanız gerekecektir. Gerekli teknolojik altyapıya sahip değilseniz, 1-5 Haziran 2020 tarihleri arasında iletişim ve çözüm masasından randevu alarak, istediğiniz herhangi bir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim bürosunda, internet ortamında yapılacak sınava girebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim